R5 5600X için kule tipi fan önerisi

Ryzen 5 5600X için yeterli olacağını sanmıyorum. SE-214-XT öneririm.

Mesajlarınız için teşekkür ederim. Aldığım ürünleri Amazon'dan tedarik etmeyi tercih ettiğim için alttaki ürünü almayı düşünüyorum. Yorumları iyi gibi duruyor. Bu ürün hakkında bilginiz var mı?

Aslında bütçe kısmını doldurmuştum ama gözükmemiş. Yakın zamanda ekran kartına masraf yaptığım için 1000 tl'yi aşmamayı dilerim. Mezun olduktan sonra ömürlük masrafları düşünebilirim.

Sizce alacağım fan gelene kadar bu sıcaklıklarda oyun oynamaya devam etmem sorun olur mu? Kaç dereceyi gördükten sonra oyundan çıkmam gerekir?

Birkaç günden sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam ama yapmasanız daha iyi olur. Zaten işlemciniz 3 derece daha ısınsa sistem kendini korumaya alıp kapatacak.

SE-214 XT 620 TL fiyatı ile gayet iyi fiyatta şuan ve site güvenilirdir.

Birkaç günden sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam ama yapmasanız daha iyi olur. Zaten işlemciniz 3 derece daha ısınsa sistem kendini korumaya alıp kapatacak.
Anladım hocam, son bir sorum olacaktı. Fanı monte etmeden termal macunu yenilemem gerekir mi?En son bugün MX-4 ile değiştirdim.

Anladım hocam, son bir sorum olacaktı. Fanı monte etmeden termal macunu yenilemem gerekir mi? En son bugün MX-4 ile değiştirdim.

Zaten yeni değiştirmişsiniz hocam gerek yok. Bir kısmı fanın üstünde kalacaktır onu siz tamamlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…