Eki Görüntüle 2026583
ASRock B550M-HDV anakart var.
İşlemci Ryzen 5600X.
Kasa Deep cool CC560.
Arkadaşlar bana PBO açık az bir şeyde OC yapacağım. Max 70 dereceyi gösterebilecek bir soğutucu lazım. Ben genellikle oyun oynuyorum ama render alırken çok sıkıntı çekiyorum. Sıvı soğutma kullanmak istemiyorum. Sıvı sızdırma durumu beni çok korkutuyor. Kule fan sığmayacak büyük ihtimal ama sorayım dedim.
GAMETECH Freezer Hd 3.0 Amd / Intel Gaming Rainbow Kule Tipi Işlemci Fanı 160w Tdp - Fiyatı, Yorumları
GAMETECH Freezer Hd 3.0 Amd / Intel Gaming Rainbow Kule Tipi Işlemci Fanı 160w Tdp yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kule fan neden bu kadar ucuz anlamış değilim 160W TDP değeri varmış.
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Bir tane arkadaş bana bunu önerdi üstekiyle arasındaki fiyat farkı neden böyle anlamış değilim benzer yani.
Bunu almam çok zor ama performansı diğerlerini göre iyiyse mecbur alacağım.
Deep Cool LE500 Marrs 240 MM LED İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Deep Cool LE500 Marrs 240 MM LED İşlemci Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sıvı soğutma kullanmayı pek istemiyorum. Ama sizce bu nasıldır?
Her zaman ilk tercihin sıvı soğutma olsun. Sıvı soğutma kullanmadığım için önerebileceğim bir soğutma yok fakat kule tipi olarak bu olur; www.amazon.com.tr/DeepCool-AK400-Fanları-Soğutucu-59-46CFM/dp/B0B6FCCFG7/ref=pd_vtp_h_pd_vtp_h_d_sccl_3/257-6196547-8509615 halihazırda bende benzerini kullanıyorum çok memnunum.
Onları bilmiyorum ama bu iyidir.
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5800x üstü almayı düşünüyorsanız sıvı soğutma alın. Kule tipi kurtarmaz.Bütçe dostu ama ne kadar soğutacak özellikle yazın render almak tam bir eziyet tabii işlemci de güncellenecek 105W TDP kurtarması gerek.
Biraz gereksiz pahalı geldi ama iyi marka belki iyi soğutur.
5800X üstü almayı düşünüyorsanız sıvı soğutma alın. Kule tipi kurtarmaz.
Ben AK400 Zero Dark Plus kullanıyorum i7 11700K işlemcimde ve 5GHz değerlerinde kullanıyorum Cinebench R23 çoklu çekirdek testinde 14602 puan ortalama 86 88 derece gördü oyunlarda 65 geçmiyor (ekran kartından dolayo darboğaz var ondan) alacaksanız öneririm. Peerless Assassin 120 SE de tercih edebilirsin testlerde nh D15 ile kapışır ve bazı 240mm sıvı soğutucuya denktir diyorlar sıbı soğutma yerine onu tercih edebilirsiniz.
5600X +200 MHz OC ettim CS 2 oynarken en fazla 76 dereceye çıkıyor.Bütçe dostu ama ne kadar soğutacak özellikle yazın render almak tam bir eziyet tabii işlemci de güncellenecek 105W TDP kurtarması gerek.
Biraz gereksiz pahalı geldi ama iyi marka belki iyi soğutur.