R5 5600X için kule tipi soğutucu önerisi

Hocam AG400ü bende duydum isterseniz bir konu daha açın açabiliyorsanız AG400 vs SE 214XT diye çünkü AG400'ün fiyatı 214XT'ye kıyasla daha düşük eger arasında fark yoksa AG400ü tercih etmenizi önereceğim.

214 XT 1030 TL şu anda AG400 1342 TL

Başka bir markaya falan mı bakıyorum hocam şu linke bakar mısınız?

https://www.amazon.com.tr/DeepCool-GAMMAXX-AG400-Soğutucu-Boruları/dp/B0B6FD2V1B?th=1

Kule tipi soğutucuda fazla masrafa gerek yok R5 5600 işlemcim var. SE214XT soğutucuyu kullanıyorum RDR 2'de 86 87 derecelerden 58'lere düşürdü.

Buna bakıyordum ben

Hocam RGB alacaksanız o zaman SE 214XT alın.

Bunu alıyorum o zaman hocam ya termal macun ne almalıyım? ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat

İçinden termal macun çıkıyor hocam kücük gri bir pakette lakin derseniz ben ayrı alacağım daha kaliteli olsun F/P olarak MX4 öneririm paraya kıyarım diyorsanız MX6 alın.

Hocam RGB alacaksanız o zaman SE 214XT alın.

İçinden termal macun çıkıyor hocam kücük gri bir pakette lakin derseniz ben ayrı alacağım daha kaliteli olsun F/P olarak MX4 öneririm paraya kıyarım diyorsanız MX6 alın.
kasam h330 ana kart b450mk II argb çalışmıyor diye biliyorum soket uyumluluk olayı nasıl uyumlu mudur acaba

2gr mx6 4gr mx4

Kasam H330 anakart B450M K II ARGB çalışmıyor diye biliyorum soket uyumluluk olayı nasıl uyumlu mudur acaba

Hocam ARGB benim anakartımdada yok lakin belki ileride anakart değişirim diye aldım ben alırken zaten normal RGB modeliyle ARGB modeli arasında 25TL fark vardı. Siz isterseniz düzrgb modeline yönelebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı