4060Tİ da 7700XT ile aynı fiyatlarda. Hiç değilse sorunsuz deneyim elde edersin barındırdıgı teknolojilerde cabası.Daha mı iyi olur fiyat marka model nedir
4060Tİ da 7700XT ile aynı fiyatlarda. Hiç değilse sorunsuz deneyim elde edersin barındırdıgı teknolojilerde cabası.Daha mı iyi olur fiyat marka model nedir
Şuan 1050ti var o yüzden öncelik kart olsun diyorum4060Tİ neden düşünmüyorsunuz hocam ? Ayrıca sadece CS oynuyorsan işlemciyi yükselt kartı değil.
Çünkü en düşük 4060 Ti ile aynı fiyatta 7700 XT. 4060 Ti'dan daha güçlü ve 12 GB VRAM bulunduruyor. Ayrıca 5600X işlemci var zaten AM4 soketinde ondan iyi bir işlemciye para vermek mantıksız. O paraya AM5 sokete geçiliyor.4060Tİ neden düşünmüyorsunuz hocam ? Ayrıca sadece CS oynuyorsan işlemciyi yükselt kartı değil.
Ryzen 5 5600X.Sisteminizi tamamen öğrenebilir miyiz?
Hocam nerede ben göremedim?Yazdım linklerin altina.
Tamamdır hocam. 7700 XT en mantıklı seçenek.Ryzen 5 5600X.
ASUS B550 Plus 4600 MHz.
Samsung EVO SSD M.2
Corsair Vengeance 2x8 3600 MHz RAM.
600W PSU.
144 Hz monitör.
Yazdığım linkteki Sapphire iyimidir sana guvenerekten alacağımHocam nerede ben göremedim?
Tamamdır hocam. 7700 XT en mantıklı seçenek.
Modeli nasıldır bilmiyorum hocam ama kötü değildir Sapphire marka sonuçta.Yazdığım linkteki Sapphire iyimidir sana guvenerekten alacağım.
İşlemci odaklı oyunda 7700XT 12GB VRAM+güçlü olsa ne olacak ki. Onu demek istiyorum üstelik XT de yazılım sorunu yaşamayacağının garantisi yok. Adam zaten cs oynuyorum diyor. 4060Tİ alıp keyfine baksın.Çünkü en düşük 4060 Ti ile aynı fiyatta 7700 XT. 4060 Ti'dan daha güçlü ve 12 GB VRAM bulunduruyor. Ayrıca 5600X işlemci var zaten AM4 soketinde ondan iyi bir işlemciye para vermek mantıksız. O paraya AM5 sokete geçiliyor.
Hep aynısı oluyor sürekli bir kafa karışıklığı link atabilirmisinİşlemci odaklı oyunda 7700XT 12GB VRAM+güçlü olsa ne olacak ki. Onu demek istiyorum üstelik XT de yazılım sorunu yaşamayacağının garantisi yok. Adam zaten cs oynuyorum diyor. 4060Tİ alıp keyfine baksın.
Hep aynısı oluyor sürekli bir kafa karışıklığı link atabilirmisin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.