Farya of the East
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Network Mühendisi
- Anakart
- Gigabyte B550M DS3H Rev1.3
- İşlemci
- R5 5600X
Selam dostlar,
Kasa: Phanteks Eclipse P600S.
CPU: R5 5600X.
Özellikleri yukarıda olan bilgisayarım için sıvı soğutma arıyorum. İleride 6800x3D gibi bir işlemciye geçmeyi düşündüğüm için ileriye dönük bir sıvı soğutma arıyorum.
Aradığım özellikler:
1. RGB var ise kapatabilme seçeneğim olması.
2. fanları X2 120mm olması.
Teknik olarak bir bütçe yok, ama gidip de bir soğutucuya da 5K vermek koyar. Ayrıca küçük çaplı aramalarım sonucu gözüm aşağıdaki soğutucuya takıldı. Bunda ezelden beridir Gigabyte fanı olmamın da etkisi olduğunu düşünüyorum
www.akakce.com
Kasa: Phanteks Eclipse P600S.
CPU: R5 5600X.
Özellikleri yukarıda olan bilgisayarım için sıvı soğutma arıyorum. İleride 6800x3D gibi bir işlemciye geçmeyi düşündüğüm için ileriye dönük bir sıvı soğutma arıyorum.
Aradığım özellikler:
1. RGB var ise kapatabilme seçeneğim olması.
2. fanları X2 120mm olması.
Teknik olarak bir bütçe yok, ama gidip de bir soğutucuya da 5K vermek koyar. Ayrıca küçük çaplı aramalarım sonucu gözüm aşağıdaki soğutucuya takıldı. Bunda ezelden beridir Gigabyte fanı olmamın da etkisi olduğunu düşünüyorum

Gigabyte GP-AORUS WATERFORCE RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-AORUS WATERFORCE RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-AORUS WATERFORCE RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.943,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!