R5 5600X için soğutma önerisi

ImNoob

Yoctopat
Daha fazla  
1 2 ay önce yeni bir PC topladım, açıldığı gibi 72 derece görüyor, oyuna girdigimde ise 92 derecelere kadar çıkıyor. Bu bir problemden de kaynaklı olabilir ama benim düşüncem stok fanın yetmemesi, bu yüzden sıvı soğutma almayı düşünüyorum, önerileriniz varsa alabilirim.
Sistem özellikleri:
R5 5600X ASRock A520 PSU 650W

Son düzenleyen: Moderatör:
1 2 ay önce yeni bir PC topladım, açıldığı gibi 72 derece görüyor, oyuna girdigimde ise 92 derecelere kadar çıkıyor. Bu bir problemden de kaynaklı olabilir ama benim düşüncem stok fanın yetmemesi, bu yüzden sıvı soğutma almayı düşünüyorum, önerileriniz varsa alabilirim.
Sistem özellikleri:
R5 5600X ASRock A520 PSU 650W
arkadaşın dediği gibi iyi bir kule tipi soğutucu araştırın hocam yeterli olur

Sistem özellikleri:
R5 5600X ASRock A520 PSU 650W.

Sonunda X ibaresi olan AMD işlemciler ısınır kardeşim paran varsa gelecekteki işlemci değişimleri için geleceğe yönelik 240 mm 360 mm sıvı soğutma alabilirsin param yok diyorsan kula tipi sıvı soğutucu al Thermalright öneririm.

Sistem özellikleri:
R5 5600X ASRock A520 PSU 650W.

Burst Assassin yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı