ASUS Prime B550M-K AMD B550 4800 MHz (OC) DDR4 soket AM4 mATX anakart
Bu anakartı almak istiyorum fakat R5 5600X aldım ve bununla uyumlu çalışır mı bilmiyorum. Direkt taksam çalışır mı ya da BIOS flashback mi yapmam lazım? Çünkü bu anakartın BIOS tuşu olduğunu görmedim. Bilgili birisi yardım edebilir mi?
Eylül ayında aldım Ryzen 5 5600X ile ASUS B550M-A modelini Ryzen 5000 ready yazıyor ama BIOS güncellemeden çalışmadı B1 hafta işlemci aradım etrafta güncellemek için.
PC güç kablosunu çıkarın ardından güç düğmesine 10 kere bas çek yapın sonra güç düğmesine 1 dakika basılı tutun daha sonra BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyin daha sonra BIOS pilini takın ve güç kablosunu takın PC çalıştırın.
PC güç kablosunu çıkarın ardından güç düğmesine 10 kere bas çek yapın sonra güç düğmesine 1 dakika basılı tutun daha sonra BIOS pilini çıkartıp 5 dakika bekleyin daha sonra BIOS pilini takın ve güç kablosunu takın PC çalıştırın.