nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #11 Hououin Kyouma dedi: 100 liralık performansında bir termal macunla geliyor. Ekstradan bir şey almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır size ve diğer yardımcı olan herkese teşekkürler. Hououin Kyouma dedi: Hayır gerek yok. Termal macunu soruyorsanız kaliteli termal macuna sahip. Geriye montajlamak kalıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da attığınız sitedeki indirim kodu sona ermiş başka bir yerden alırsam sorun olmaz değil mi? Son düzenleme: 3 Ocak 2023
Hououin Kyouma dedi: 100 liralık performansında bir termal macunla geliyor. Ekstradan bir şey almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır size ve diğer yardımcı olan herkese teşekkürler. Hououin Kyouma dedi: Hayır gerek yok. Termal macunu soruyorsanız kaliteli termal macuna sahip. Geriye montajlamak kalıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da attığınız sitedeki indirim kodu sona ermiş başka bir yerden alırsam sorun olmaz değil mi?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #12 AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) www.bizdehesapli.com Bu siteden alabilirsiniz 600km ye kadar 1 günde kargo geliyor.
AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) www.bizdehesapli.com Bu siteden alabilirsiniz 600km ye kadar 1 günde kargo geliyor.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #13 alihanvardertyok dedi: @Hououin Kyouma'nın paylaştığı yöntem ile alacaksanız DFS Bilgisayar üzerinden aynı işlemciyi edindim. Sağlam şekilde kargo yaparak gönderiyorlar. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettikten kaç gün sonra teslim aldınız? Bende gece 1 gibi sipariş verdim bugün.
alihanvardertyok dedi: @Hououin Kyouma'nın paylaştığı yöntem ile alacaksanız DFS Bilgisayar üzerinden aynı işlemciyi edindim. Sağlam şekilde kargo yaparak gönderiyorlar. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettikten kaç gün sonra teslim aldınız? Bende gece 1 gibi sipariş verdim bugün.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #14 nysa dedi: Sipariş ettikten kaç gün sonra teslim aldınız? Bende gece 1 gibi sipariş verdim bugün. Genişletmek için tıkla... Araya haftasonu girmişti ama 2-3 gün içinde kargolamışlardı desem yanlış olmaz.
nysa dedi: Sipariş ettikten kaç gün sonra teslim aldınız? Bende gece 1 gibi sipariş verdim bugün. Genişletmek için tıkla... Araya haftasonu girmişti ama 2-3 gün içinde kargolamışlardı desem yanlış olmaz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.685 Makaleler 21 Çözümler 99 3 Ocak 2023 #15 Yigithan Yildirim dedi: AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) www.bizdehesapli.com Bu siteden alabilirsiniz 600km ye kadar 1 günde kargo geliyor. Genişletmek için tıkla... Cuma sipariş verdim cumartesi geldi. Site iyi.
Yigithan Yildirim dedi: AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) AMD RYZEN 5 5600 6 Core, 3,50-4.40GHz, 35Mb Cache, 65W, Wraith Stealth FAN, AM4 Soket, BOX (Kutulu) (Dahili Grafik YOK, Fan VAR) www.bizdehesapli.com Bu siteden alabilirsiniz 600km ye kadar 1 günde kargo geliyor. Genişletmek için tıkla... Cuma sipariş verdim cumartesi geldi. Site iyi.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #16 nysa dedi: Sipariş ettikten kaç gün sonra teslim aldınız? Bende gece 1 gibi sipariş verdim bugün. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdikten sonra mı bir şey olur mu diye soruyorsunuz?
nysa dedi: Sipariş ettikten kaç gün sonra teslim aldınız? Bende gece 1 gibi sipariş verdim bugün. Genişletmek için tıkla... Sipariş verdikten sonra mı bir şey olur mu diye soruyorsunuz?
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #17 Yigithan Yildirim dedi: Sipariş verdikten sonra mı bir şey olur mu diye soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Arkadaşta aynı yerden verdiği için kaç gün içerisinde geldiğini sordum.
Yigithan Yildirim dedi: Sipariş verdikten sonra mı bir şey olur mu diye soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Arkadaşta aynı yerden verdiği için kaç gün içerisinde geldiğini sordum.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #18 nysa dedi: Anlamadım? Arkadaşta aynı yerden verdiği için kaç gün içerisinde geldiğini sordum. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim siteden alsaydınız yarın gelirdi, arkadaşa 2 3 gün içerisinde gelmiş.
nysa dedi: Anlamadım? Arkadaşta aynı yerden verdiği için kaç gün içerisinde geldiğini sordum. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim siteden alsaydınız yarın gelirdi, arkadaşa 2 3 gün içerisinde gelmiş.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #19 Yigithan Yildirim dedi: Benim önerdiğim siteden alsaydınız yarın gelirdi, arkadaşa 2 3 gün içerisinde gelmiş. Genişletmek için tıkla... Site pek güven vermediği için Pazarama'dan aldım. Acelem yok zaten 2-3 gün sonra da gelse fark etmez. Teşekkürler öneriniz için.
Yigithan Yildirim dedi: Benim önerdiğim siteden alsaydınız yarın gelirdi, arkadaşa 2 3 gün içerisinde gelmiş. Genişletmek için tıkla... Site pek güven vermediği için Pazarama'dan aldım. Acelem yok zaten 2-3 gün sonra da gelse fark etmez. Teşekkürler öneriniz için.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #20 nysa dedi: Site pek güven vermediği için Pazarama'dan aldım. Acelem yok zaten 2-3 gün sonra da gelse fark etmez. Teşekkürler öneriniz için. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir.
nysa dedi: Site pek güven vermediği için Pazarama'dan aldım. Acelem yok zaten 2-3 gün sonra da gelse fark etmez. Teşekkürler öneriniz için. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir.