R5 5600X NVIDIA RTX 3060 sisteme kaç Volt PSU gerekir?

Hocam 650 de yeterli olur. Zaten yeterli olmasa adamlar 650 koymaz sisteme. Ama paranız da varsa ve ileriye dönük almak istiyorsanız 750 alın ileride de yeter size.

Param şükür var hem sogutucuyu kaliteli hem de PSU'yu kaliteli almak istiyorum ki ileride sorun olmazsin.

O sisteme 550W bile yeter
Evet çok komik ben de toplarken böyle demişlerdi. 2 RGB fan bi AIO taktık sistem açılmadı. Sonra gittim düzgün 850w aldım. Bu şey gibi gideceğin yol maksimum 5 litre benzin yakıyorsa tam 5 litre benzin koy demek gibi. Dönüşe benzin kalmasın

Param şükür var hem sogutucuyu kaliteli hem de PSU'yu kaliteli almak istiyorum ki ileride sorun olmazsin.
Hocam kalite istiyorsan Corsair RM850X al ileride ekran kartını değiştirmek istersin, güçlü soğutucuya geçmek istersin vs. hiç PSU'ya aklın takılmaz direkt takar çalıştırırsın.

Taktığın PSU'ya göre değişir. Üstünde yazan o "550W"ye aldanmayacaksın.

@theumtkyd

Herhangi bir OC yapılmadığı sürece sorun yok. Yakın zamanda bir arkadaşın sadece CL düşürerek yaktığına şahit oldum

Hocam alıp BIOS menüsünden D.O.C.p açacağım sadece. Neyse özelleştirme yerinden başka RAM seçerim.

850 fazla 750-800 yeter bana.
İleriye dönük olsun diye dedim. Zaten ilk başta önerim 750W gayet yeterli zorlanmayacak, yükseltme yaptığında hiç aklını kurcalamayacak. Kaliteli istiyorsan kendi kullandığım PSU'yu ayrıca önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…