BarneY
Kilopat
Daha fazla
Evet hocam galiba BIOS kendisini ayarladı ben Y tuşuna bastıktan sonra 2 kere parola girme ekranına gelmeden kapandı yeniden başladı kendisi.E artık ne yaptıysanız (büyük ihtimalle otomatik olarak BIOS performans ayarlarını yapmıştır) darboğaz ortadan kalkmış hocam. Ekran kartının tam gücünü, işlemciyi zorlamadan kullanıyorsunuz. Ayrıca sıcaklıklar 2K Ultra ayarlara göre gayet iyi. Windows 11'i tekrardan kurmak size kalmış ama test sonuçlarında hiçbir sorun yok gibi duruyor.
Yeni işlemciniz Ryzen 7 5700X3D galiba, test sonuçları gayet iyi hocam. RDR 2 gibi oyunlar, işlemciden ziyade ekran kartı kapasitesini kullanır. O yüzden neden FPS artmadı gibi bir derdiniz olmasın. Valorant vs. oynayacaksanız FPS iniz bayağı artacaktır. Birde işlemci modelinizin faydaları hakkında bir video izleyebilirsiniz.
m.2 SSD aldınız değil mi? Genelde SSD'yi anakarta oturtmak üzere ya oraya sabit bir mekanizma ya da vida olur. Vidalı ise anakartın kutusunda olması muhtemel. Değilse bir bilgim yok hocam yanlış yönlendirmeyeyim.
Sonra merak edip oyuna girdiğim de sonuçlar bu şekilde.
Hocam her türlü format atmam gerekiyor çünkü PC de onlarca virüs ve trojen tespit etti program. Ve o kadar virüsü sadece %10 luk bir tarama da buldu kalan saat 40 diyordu ben kapattım
O yüzden atıcam PC sıfırlansın pürpak olsun.. Evet yeni SSD aldım hocam zaten sistemi de yeni aldığım SSD ye kuracağım. Kingston 1 Tb Renegade PCI 4 daha güncel bir SSD benimkinden.
Vidası bende yoktu ben de sipariş verdim uyumlu yükseltici ve vidayı. Sıvı soğutucuyla birlikte (Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB White) montajlarını gerçekleştireceğim.