totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #11 5600 ve DDR5 ne alaka ? Ekran kartı ve işlemci dışında acayip bir sistem.
brNNN Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #12 ahmet can balcı dedi: Psu Watt’ı yükseldikçe patlama olasığı azalmıyor ki hocam, neden taviz vermek olsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Watt durumdan değil kalite bakımından söyledim. Zaten ekleme yaptım.
ahmet can balcı dedi: Psu Watt’ı yükseldikçe patlama olasığı azalmıyor ki hocam, neden taviz vermek olsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Watt durumdan değil kalite bakımından söyledim. Zaten ekleme yaptım.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #13 maximilian borsodi dedi: Bence fazla olmamış. İmkan varsa artık 32 GB geçilmeli. 16 GB RAM'in pek ömrü kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hem DDR5 hemde 32GB olması bana biraz fazla gibi geldi. DDR4 olsa olabilir.
maximilian borsodi dedi: Bence fazla olmamış. İmkan varsa artık 32 GB geçilmeli. 16 GB RAM'in pek ömrü kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hem DDR5 hemde 32GB olması bana biraz fazla gibi geldi. DDR4 olsa olabilir.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #14 cruxk dedi: Selam fazla uzatmak istemiyorum. Böyle bir PC alacağım size göre nasıl? İyi mi kötü? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı parçalar var. DDR5’e çıkıp 5600 takmak mantıksız. Psu, sıvı soğutma falan düşürülüp çok daha iyi bir işlemci seçilebilir. DarkS1de dedi: Hem DDR5 hemde 32GB olması bana biraz fazla gibi geldi. DDR4 olsa olabilir. Genişletmek için tıkla... DDR5’in hakkı 32’dir zaten hocam 16 takmak mantıklı değil madem D5’e çıkıyoruz 32 takmak çok daha mantıklı.
cruxk dedi: Selam fazla uzatmak istemiyorum. Böyle bir PC alacağım size göre nasıl? İyi mi kötü? Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı parçalar var. DDR5’e çıkıp 5600 takmak mantıksız. Psu, sıvı soğutma falan düşürülüp çok daha iyi bir işlemci seçilebilir. DarkS1de dedi: Hem DDR5 hemde 32GB olması bana biraz fazla gibi geldi. DDR4 olsa olabilir. Genişletmek için tıkla... DDR5’in hakkı 32’dir zaten hocam 16 takmak mantıklı değil madem D5’e çıkıyoruz 32 takmak çok daha mantıklı.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #15 Herkes sarhoş sanırım, DDR5 desteklemiyor zaten.
brNNN Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #16 totra_proska dedi: Herkes sarhoş sanırım, DDR5 desteklemiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam DDR5 anakart olduğunu gözden kaçırmışım.
totra_proska dedi: Herkes sarhoş sanırım, DDR5 desteklemiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam DDR5 anakart olduğunu gözden kaçırmışım.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #17 ahmet can balcı dedi: Gereksiz pahalı parçalar var. DDR5'e çıkıp 5600 takmak mantıksız. PSU, sıvı soğutma falan düşürülüp çok daha iyi bir işlemci seçilebilir. DDR5'in hakkı 32'dir zaten hocam 16 takmak mantıklı değil madem D5'e çıkıyoruz 32 takmak çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Fakat bana DDR4 ve DDR5 arasındaki farka işlemciyi yükseltmesi daha mantıklı geliyor. Hemde Anakart DDR4?
ahmet can balcı dedi: Gereksiz pahalı parçalar var. DDR5'e çıkıp 5600 takmak mantıksız. PSU, sıvı soğutma falan düşürülüp çok daha iyi bir işlemci seçilebilir. DDR5'in hakkı 32'dir zaten hocam 16 takmak mantıklı değil madem D5'e çıkıyoruz 32 takmak çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Fakat bana DDR4 ve DDR5 arasındaki farka işlemciyi yükseltmesi daha mantıklı geliyor. Hemde Anakart DDR4?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #18 brNNN dedi: Hocam DDR5 anakart olduğunu gözden kaçırmışım. Genişletmek için tıkla... İşlemci de anakart da DDR5 desteği yok, istesen de takamazsın. Bu arkadaşlar neyi tartışıyor.
brNNN dedi: Hocam DDR5 anakart olduğunu gözden kaçırmışım. Genişletmek için tıkla... İşlemci de anakart da DDR5 desteği yok, istesen de takamazsın. Bu arkadaşlar neyi tartışıyor.
brNNN Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #19 totra_proska dedi: İşlemci de anakart da DDR5 desteği yok, istesen de takamazsın. Bu arkadaşlar neyi tartışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence diğerleride benim gibi gözünden kaçırdı .
totra_proska dedi: İşlemci de anakart da DDR5 desteği yok, istesen de takamazsın. Bu arkadaşlar neyi tartışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bence diğerleride benim gibi gözünden kaçırdı .
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #20 brNNN dedi: Hocam bence diğerleride benim gibi gözünden kaçırdı . Genişletmek için tıkla... Hazır sistem sanıldığı için olabilir. Galiba arkadaş parçaları kendi toplamış.
brNNN dedi: Hocam bence diğerleride benim gibi gözünden kaçırdı . Genişletmek için tıkla... Hazır sistem sanıldığı için olabilir. Galiba arkadaş parçaları kendi toplamış.