Arkadaşlar merhaba. Her şey dahil sistem topladım. Sizce iyi bir sistem mi ve fiyatı nasıl? Sizin toplayacağınız sistemi de merak ediyorum. Herkese iyi forumlar.
Bütçem 18500TL sistem mouse klavye kulaklık ve monitör dışında hazır sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aerocool Cylon 4F 12cm şeffaf fan işlemci soğutucu (AE-CC-cyln4F)
RMK-GX9 pulsar Red Switch.
Logitech G300s.
MSI Optix MAG245r G-SYNC monitör.
James Donkey 712 oyuncu kulaklığı.
Arkadaşlar yanlış yazmışım sistem monitör klavye kulaklık ve mouse dışında hazır sistemdir monitörü klavyeyi mouse ve kulaklığı ben ayrı sitelerden alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sinerji Apost Intel Core i3 13100F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Kasayı değiştirmeniz gerekiyor. Corsair sizin için iyi olacaktır.
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Arkadaşın hazırladığı sistem de kötü değil. RAM'i singel seçmişsin, 2x8 yaparak al. Her şey dahil sistem için fiyat normal. Biraz zaman geçtikten sonra ekran kartı için takasa gider üstüne biraz bütçe koyarak daha güçlü kart alabilirsin. Hazır sistemlerde uyguna gelebiliyor fakat ek bileşenlerine bütçe kalıyorsa bak.
Arkadaşın hazırladığı sistem de kötü değil. RAM'i singel seçmişsin, 2x8 yaparak al. Her şey dahil sistem için fiyat normal. Biraz zaman geçtikten sonra ekran kartı için takasa gider üstüne biraz bütçe koyarak daha güçlü kart alabilirsin. Hazır sistemlerde uyguna gelebiliyor fakat ek bileşenlerine bütçe kalıyorsa bak.
RAM'in Linki'inde singel 16 GB diyor. 2 tane mi alacaksın 32 GB mı? Dediğim gibi sistemin kötü değil. Rampage ve James Donkey ürünleri zamanla değiştirirsin. Ekran kartı için biraz daha bütçe biriktirir elindeki satar ya da takasla değiştirirsin.
Hocam 3060 için 17k çok ama 3060 Ti koyunca ya da 3070 koyunca da hem bayağı fiyat artıyor hem de PSU gibi şeyler de değişiyor. E 3060 1080p kartı 3060 Ti 2K monitörun de değişmesi gerekir fiyat bayağı artar yani. Tabii bildiğiniz 14-15 bin liralık 3060 Ti varsa başka.
Hocam 3060 için 17k çok ama 3060 Ti koyunca ya da 3070 koyunca da hem bayağı fiyat artıyor hem de PSU gibi şeyler de değişiyor. E 3060 1080p kartı 3060 Ti 2K monitörun de değişmesi gerekir fiyat bayağı artar yani. Tabii bildiğiniz 14-15 bin liralık 3060 Ti varsa başka.
Alacak arkadaş hazır sistem alması daha mantıklı olur. Geçenlerde modart PC yeni sistem 3070'li sistem çıkarmıştı 14bin TL civarına diğer parçaları da öyle kötü parçalar değildi.