R5 5600X RTX 3060 Sistem satılıp DDR5'e geçilir mi?

Kara Elf

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar bugün uygun indirimden B550M anakart yakalamıştım tam satın alırken arkadaşıma danışmak istedim. Arkadaşım DDR5 sisteme geçmek için şu anlık bilgisayar almıyor bana verdiği tavsiye ise bilgisayarına daha fazla yatırım yapma, en erken zamanda sat dolar al ileride DDR5 sistem toplaman senin için daha mantıklı olur dedi. Maddi durumu güçlü biri değilim elimdeki bilgisayar bana fazlasıyla yetiyor ama uzun ömürlülük açısından DDR5'e geçmeyi düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir?

Sistemim.
  • EVGA 600W2 600W 80+ whıte.
  • NZXT H510 Elite.
  • Gigabyte GeForce RTX 3060.
  • G.Skill 8 GB Ripjaws V 3600MHz CL18. (x2)
  • AMD Ryzen 5 5600X.
  • Gigabyte B450M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş ve gereksiz bir öneri. DDR5 bu sistemin üzerine gözle görülür derecede bir performans sağlamayacak. Dar gelirliyim diyorsun bırak DDR5'i anakart bile değiştirmenin lüzmu yok. Şahsi fikrim boş para gömme :)

Merhabalar arkadaşlar bugün uygun indirimden B550M anakart yakalamıştım tam satın alırken arkadaşıma danışmak istedim. Arkadaşım DDR5 sisteme geçmek için şu anlık bilgisayar almıyor bana verdiği tavsiye ise bilgisayarına daha fazla yatırım yapma, en erken zamanda sat dolar al ileride DDR5 sistem toplaman senin için daha mantıklı olur dedi. Maddi durumu güçlü biri değilim elimdeki bilgisayar bana fazlasıyla yetiyor ama uzun ömürlülük açısından DDR5'e geçmeyi düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir?

Sistemim.
  • EVGA 600W2 600W 80+ whıte.
  • NZXT H510 Elite.
  • Gigabyte GeForce RTX 3060.
  • G.Skill 8 GB Ripjaws V 3600MHz CL18. (x2)
  • AMD Ryzen 5 5600X.
  • Gigabyte B450M S2H.
Hocam DDR5 şu an o kadar performanslı değil parasına değmiyor ona göre hareket edin. Elinizdeki sistemin sadece anakartını değiştirseniz uzun yıllar götürür zannımca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı