R5 5600X, RTX 3060 sistem stabil değil

Ne oynuyorsunuz da yağ gibi akmıyor? Eğer 1080p ultra ayarlarda hikayeli oyun oynayıp 60FPS alıyorsanız bu sistemde normal bu. Tabii Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda fps değerleriniz çok düşükse o başka tabii.
Oynadığım oyunlar cs go valorant mesela valoranta fpsm 400-500 arası ama sanki kolpadan 400-500 gözüküyomuş gibi. Warzon gibi yüksek verimlilik harcayan oyun oynamıyorum bi pubg var pubg dede öyle 300-400 fps beklentim yok tabi.

RAM ve HDD testini atlamayınız. RAM'leri Memtest yazılımı ile test edin. USB'ye yüklenen ve PC açılışında BIOS'tan USB'ye yönlendirilip çalıştırılan(format atar gibi) sürümü ve Windows açıkken çalışan sürümü var. Ben USB olanı kullandım. RAM büyüklüğüne göre test 2 -4 saat arası sürer, bitmesini bekleyin.

HDD sağlık testide şart.

Ne oynuyorsunuz da yağ gibi akmıyor? Eğer 1080p ultra ayarlarda hikayeli oyun oynayıp 60FPS alıyorsanız bu sistemde normal bu. Tabii Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda fps değerleriniz çok düşükse o başka tabii.
Merhaba,

Hikayeli youn değil valorant csgo pubg tarzı e-spo oyunları oynuyorum.

Eski bilgisayarımla yayın açabiliyodum mesela bunla onuda yapamıyorum.
Arkadaşın dediği gibi afterbornerın verilerinin görselini atıyımde akşam bakalım size zahmet.

RAM ve HDD testini atlamayınız. RAM'leri Memtest yazılımı ile test edin. USB'ye yüklenen ve PC açılışında BIOS'tan USB'ye yönlendirilip çalıştırılan(format atar gibi) sürümü ve Windows açıkken çalışan sürümü var. Ben USB olanı kullandım. RAM büyüklüğüne göre test 2 -4 saat arası sürer, bitmesini bekleyin.

HDD sağlık testide şart.
Tamamdır deniyicem bugün.

Forumda aynı sorunu yaşayan insanların 144 Hz monitörün bazı uygulamalar yüzünden daha düşük Hz'lerde çalıştığını gördüm. Çoğu Hz'i ayarladıktan sonra sorunu çözülmüş. Mantıklı olanda sorunun Monitörde olması.
Sürekli kontrol ettiğim için ondan dolayı olduğunu düşünmüyorum.
Bana bir kaç kişi 750w 80+ da dene sistemi dediler sence mantıklı mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı