R5 5600X - RTX 3060 sisteme kaç TL verilir?

FOrat

Kilopat
IMG-20221211-WA0033.jpg

Monitör dahil olmadan Max 15K. Bu arada PSU dandik, 32 GB ram de çok boş.
Max demek doğru olmaz hocam yalnız, çünkü şuan bakıldığı zaman benzer hazır sistemlerin çoğunda 1 tb değil 500lük ssd kullanılıyor, anakartlar genelde B450M serisi oluyor ve 32 gb ram ile soğutucu olmuyor. BU yönden bakıldığında şuanki piyasaya göre 15 in üstünde edecek bir sistem. 3060 için o kadar verilir mi derseniz verilmez tabi.

Max demek doğru olmaz hocam yalnız, çünkü şu an bakıldığı zaman benzer hazır sistemlerin çoğunda 1 TB değil 500'lük SSD kullanılıyor, anakartlar genelde B450M serisi oluyor ve 32 GB RAM ile soğutucu olmuyor. Bu yönden bakıldığında şu anki piyasaya göre 15'in üstünde edecek bir sistem. 3060 için o kadar verilir mi derseniz verilmez tabii.

Evet Max demem doğru olmamış ama bence o sisteme verilebilecek olan 15k çünkü aynı performansı verecek sistemler şu an 13-14K.

Psu dışında güzel parçalar kullanılmış, bu sistemi o PSU ya güvenerek açmam bile. Ama 32 gb ram bana abartı geldi. Monitör ve sıvı soğutucunun da dahil olduğunu düşünürsek 20-21 bin ederi var şuanki piyasa da. Ama düz 3060 lı sisteme bu para verilr mi dersen verilmez.
Psu kasa ile veriliyor diye dedim . Kasa ve PSU nasıl bir seçim olabilir acaba. Bilemiyorum .

Monitör dahil olmadan Max 15K. Bu arada PSU dandik, 32 GB ram de çok boş.
Psu ne alabilirim ek olarak öneriniz varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı