R5-5600X RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 539
Merhaba arkadaşlar, ben bu PC'yi almayı düşünüyorum. Ama PC'lerden anlamıyorum. Sizce bu fiyata değer mi? Ve fiyatı uygun mu?

Eki Görüntüle 2403588

Şimdi hocam biraz bir fiyat araştırması ve mantık açısından en uygun olan PC'yi ele aldım.

DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu bilgisayarı seçebilrisiniz gelecekte bu bilgisayarla oyun oynarsınız istediğniz çoğu şeyi yapabilirisniz render olur vs.

Ama anakart olarak bunu seçip almanızı şiddetle tavsiye ederim.

https://www.technopat.net/sosyal/javascript:;
Gigabyte B760M anakartı 5600 MHz.

Seçin nedenine gelirsek M.2 yuvası 2 tane var ileriki zamanda bir adet daha M.2 SSD alıp takıp keyfinize bakabilrisiniz

196 GB ya da 128 GB bu konuda kesin bir bilgim yok RAM desteğı sunuyor 4 RAM yuvası var bu da uzun süre yeterli olur 16 16 RAM takıp devam edebilrisiniz

Bu bilgisayar alırsanız biraz ömürlük olacak gibi neleri değiştirirsiniz atıyorum ekran kartı yükseltme ya da işlemci yükseltme olur ama önümüzdeki 5 yıldan fazla bu özellikler bence yeterli olur gibi düşüncem var

Bu sistem size gelişi 31.416, 88 TL olacak eğer

İşlemciyi i7 12. nesil olarak seçerseniz.

32.964, 46 TL olur.

Bir de işlemci soğutma olarak.

Strong M4-12XPRO 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bunu seçersiniz​

33.506, 53 TL ile konuyu kapatırız

Şimdi hocam biraz bir fiyat araştırması ve mantık açısından en uygun olan PC'yi ele aldım.

DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu bilgisayarı seçebilrisiniz gelecekte bu bilgisayarla oyun oynarsınız istediğniz çoğu şeyi yapabilirisniz render olur vs.

Ama anakart olarak bunu seçip almanızı şiddetle tavsiye ederim.

https://www.technopat.net/sosyal/javascript:;
Gigabyte B760M anakartı 5600 MHz.

Seçin nedenine gelirsek M.2 yuvası 2 tane var ileriki zamanda bir adet daha M.2 SSD alıp takıp keyfinize bakabilrisiniz

196 GB ya da 128 GB bu konuda kesin bir bilgim yok RAM desteğı sunuyor 4 RAM yuvası var bu da uzun süre yeterli olur 16 16 RAM takıp devam edebilrisiniz

Bu bilgisayar alırsanız biraz ömürlük olacak gibi neleri değiştirirsiniz atıyorum ekran kartı yükseltme ya da işlemci yükseltme olur ama önümüzdeki 5 yıldan fazla bu özellikler bence yeterli olur gibi düşüncem var

Bu sistem size gelişi 31.416, 88 TL olacak eğer

İşlemciyi i7 12. nesil olarak seçerseniz.

32.964, 46 TL olur.

Bir de işlemci soğutma olarak.

Strong M4-12XPRO 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bunu seçersiniz​

33.506, 53 TL ile konuyu kapatırız
Eyvallah hocam teşekkür ederim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı