Bana toplam 18bin TL'ye patladı ve yanına ek olarak kulte tipi ID-Cooling SE-214-XT ARGB 4pin PWM 120mm soğutucu aldım, fiyatına göre güzel midir bilgisi olan arkadaşlarım beni bilgilendirirse sevinirim, iyi geceler dilerim. (RAM X2 8 GB Ripjaws linkteki tekli)
5600x çok gereksiz olmuş. 5600 daha mantıklı olurdu. Ayrıca 18k'ya 3060ti biraz mantıksız olmuş ama hayırlı olsun yine de. PSU'da pek kaliteli değil diye biliyorum.
5600X yerine 5600 + soğutucu alabilirdin. PSU olarak bir bomba yerleştirmeyebilirdin. RAM'ler 2x16 GB yapılabilirdi. En azından 18K bütçede daha iyisi mümkündü. F/p olarak zayıf bir sistem. Bu konular 1 hafta sonra değil, önce açılmalı.
5600X yerine 5600 + soğutucu alabilirdin. PSU olarak bir bomba yerleştirmeyebilirdin. RAM'ler 2x16 GB yapılabilirdi. En azından 18k bütçede hepsi mümkündü. F/P olarak zayıf bir sistem. Bu konular 1 hafta sonra değil, önce açılmalı.
Bütçe çöp olmayan bir güç kaynağına ya da 2x16 GB RAM'e gidebilirdi. Kendi elinle verebileceğin 0.2 Ghz için 5600'ün birebir aynısı fakat X harflisine 1200 TL fark ödemişsin.
5600X çok gereksiz olmuş. 5600 daha mantıklı olurdu. Ayrıca 18K'ya 3060 Ti biraz mantıksız olmuş ama hayırlı olsun yine de. PSU'da pek kaliteli değil diye biliyorum.
Bütçe çöp olmayan bir güç kaynağına ya da 2x16 GB RAM'e gidebilirdi. Kendi elinle verebileceğin 0.2 GHz için 5600'ün birebir aynısı fakat X harflisine 1200 TL fark ödemişsin.
Güç kaynayığının bu sistem için yeterli olduğunu ileride ekleme ve yükseltme yapacağım zaman değiştirebileceğimi söylemiştir bu konuda bilgisi olan arkadaşlar.