R5 5600X RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

• Konuyu başlatan Cnaar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 2.111
Güç kaynayığının bu sistem için yeterli olduğunu ileride ekleme ve yükseltme yapacağım zaman değiştirebileceğimi söylemiştir bu konuda bilgisi olan arkadaşlar.

Bakabilir miyim zahmet olmazsa 3070'li sisteme, link atabilir misin rica etsem.

Hocam, bu ekran kartı NVIDIA, Intel değil. Ayrıca dediğim ekran kartı 3070'ten birkaç yüzde olarak daha iyi bir performansa sahip. 6750XT ise daha da.

Pardon aklım Intel'e gitmiş NVIDIA diyecektim, sistemin 5600'dü default hali ben X kendim seçtim. 15k küsurdü sistem fiyatı ben ekleme yaparak 17k ya getirdim.

X gereksiz olmuş hocam çünkü 5600 OC ile 5600X oluyor, arada sadece boş fark var.

Overclock dediğin de üflesen 0.2Ghz ekleniyor, AMD X olana ayıp olmasın diye düşürmüş 0.2'yi. Onun yerine 2x16 GB yapsaydı yeni çıkacak oyunlarda daha iyi performansı garantilemişti.

X gereksiz olmuş hocam çünkü 5600 OC ile 5600X oluyor, arada sadece boş fark var.

Yani pek bilgim yok bu konularda zaten 5600X bir tık daha iyi diye düşünüp yükselttim, 5600X de OC yapılınca daha iyi sonuçlar almaz mı hem aradaki farkı böyle açabilir mi 5600 ile?

Bu sistem güzelmiş daha önce görmüş olsam düşünürdüm sanırım.

Yani pek bilgim yok bu konularda zaten 5600X bir tık daha iyi diye düşünüp yükselttim, 5600X de OC yapılınca daha iyi sonuçlar almaz mı hem aradaki farkı böyle açabilir mi 5600 ile?

X versiyonu gereksiz her türlü, farka değecek bir ücret yok. İade şansınız varsa edebilirsiniz. Yoksa da kafaya takmayın, hayırlı olsun.

Bu sistem güzelmiş daha önce görmüş olsam düşünürdüm sanırım.
OC'ye pek de gerek yok aslında hocam. Birkaç fps fark olacaktır en fazla. Yine de bu sistem üzmez sizi, oynarsınız rahatlıkla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı