Alacaklar kaçırmasın derim, stoklarla sınırlı
Not; Konuyu arkadaşlarınızla paylaşın, iyice yayılsın ki satın almak isteyenler faydalansın. Direk video linkini de atabilirsiniz.
Ben de tüm parçaları beğendim soğutucu ve kasa dahil ama anakart hiç olmamış ve doğru düzgün alternatif de vermemişler. Resmen bit kadar anakartı iteleyecekler.
Bu fiyata daha iyisi imkansız gibi. Sıvı soğutuculu olması beni benden aldı, hayatımda gördüğüm en iyi hazır sistem galiba
Not: Normalde hiç böyle sistem yapmıyorlar o yüzden fazla yükseldim Genelde sharkoon PSU vs kullanıyor İtopya.
Mining olayı patlamasa stoklar olsa bile bu fiyata olurdu hemen hemen toplayınca. Gayet uygun gibi. RTX 3070 o zaman 7k₺' di bu sistemde de o fiyatlara denk geliyor. Ha belki parçalar daha iyi olurdu ama. Fiyatlar da bir yere kadar düşecek dolar mâlum.
Mining olayı patlamasa stoklar olsa bile bu fiyata olurdu hemen hemen toplayınca. Gayet uygun gibi. RTX 3070 o zaman 7k₺' di bu sistemde de o fiyatlara denk geliyor. Ha belki parçalar daha iyi olurdu ama. Fiyatlar da bir yere kadar düşecek dolar mâlum.