Hangi MSI modeli? Stok fan mı, kule tipi mi?
Pardon hocam yanlış yazmışım,
R5 5600X+ ASUS Prime B550M-A
Fan dahil ancak hangi tur olduğunu bilmiyorum
Hangi MSI modeli? Stok fan mı, kule tipi mi?
İlanı atın, bakayım.Pardon hocam yanlış yazmışım,
R5 5600X+ ASUS Prime B550M-A
Fan dahil ancak hangi tur olduğunu bilmiyorum
İlanı atın, bakayım.
Kasa için bir konu açın genede, daha iyi akvaryum kasalar vardı sanırsam. Çok bilgi alanım değil. Ama düz mesh kasa daha iyileri var, hava akışıda daha iyi oluyor doğrusu.
R5 5600/X, 1080P'de RTX 5060Ti/9060XT/4070'e kadar gideri var. GTX 1660S yanında sönük kalır. GPU darboğazı dediğimiz, "GPU'nun güçsüz kalması." durumu var 1660S ile ama çok dert etmeyin. Genede almışken daha iyi ekran kartı daha mantıklı.5600X ile 1660S darboğaz yapar mı uygun mudur sence ileride ekran kartını değiştireceğim @He stole my money .
Kasa için bir konu açın gene de, daha iyi akvaryum kasalar vardı sanırsam. Çok bilgi alanım değil. Ama düz mesh kasa daha iyileri var, hava akışıda daha iyi oluyor doğrusu.
Anakart ve işlemciyi 6500TL altına bırakırsa ederi olabilir. İkisi de 3000TL civarı değeri var doğrusu. Anakartın 2 M.2 yuvası ve VRM olması güzelmiş.
R5 5600/X, 1080P'de RTX 5060Ti/9060XT/4070'e kadar gideri var. GTX 1660S yanında sönük kalır. GPU darboğazı dediğimiz, "GPU'nun güçsüz kalması." durumu var 1660S ile ama çok dert etmeyin. Gene de almışken daha iyi ekran kartı daha mantıklı.
Kasayı önermiyorum doğrusu. Anakart ise MicroATX yapıda, mATX desteği olan her kasaya sığar ki... mATX desteği çoğu kasada var. Uyum sorunu olmaz.Sizce alayım mı ileride değiştireceğim, bunu aldıktan sonra geriye linkini attığım Havit kasa, 1TB SSD ve sonrasında ekran kartı alacağım sonra da 16 GB RAM sence alayım mı bu anakart - islemci ikilisini 6.5'e anlaştık ve kasa bu sisteme nasıl olur sence ona da bakar mısın linkini attım yukarıda.
hocam kusura bakma anlamadım alayım mı islemci + anakartıKasayı önermiyorum doğrusu. Anakart ise MicroATX yapıda, mATX desteği olan her kasaya sığar ki... mATX desteği çoğu kasada var. Uyum sorunu olmaz.
Hali hazırda 16GB RAM'iniz olduğu için bu RAM krizi bitene kadar idare edin derim şahsen.
Onları alın ama Havit kasayı almayın.hocam kusura bakma anlamadım alayım mı islemci + anakartı
Onları alın ama Havit kasayı almayın.
Konu açın hocam, bilgili hocalarım bütçenize göre güzel kasa önerirler. Ayrıca "Kural 4" yüzünden ceza yiyebilirsiniz.Bu kasa nasıl 7 ARGB fana sahip kasa, akvaryum kasa istiyorum.![]()
Revenge Kumandalı Supernova 7x Argb Fanlı Atx Temperli Cam Panel Akvaryum Usb 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
Revenge Kumandalı Supernova 7x Argb Fanlı Atx Temperli Cam Panel Akvaryum Usb 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.