Ekran kartımı yeni nesil bir ekran kartı ile güncellemek istiyorum. Aslında ekran kartımdan çok memnunum, sessizliği, soğutması ve performansı harika en ufak bir sorun dahi çıkartmadı bana. Teknik olarak ama artık 1440P'de 8 GB VRAM çok yüksek performans için yeterli gelmiyor ve de yeni teknolojilerden yararlanmak istiyorum.
Sadece ekran kartını güncelleyeceğim. NVIDIA'dan vazgeçmeli miyim? NVIDIA ve AMD tarafında opsiyonlarım neler olabilir?
Sistemime, kasama uygun bir kart bulup, mevcut kartımı 2. elde satıp yeni kart almak istiyorum.
DLSS kullanıyorum destekleyen oyunlarda ama DLSS kaç bilmiyorum.
3070'ten 9070 XT'ye geçiş sanki biraz daha mantıklı gibi geldi fiyat-performans olarak. Mevcut sistemim ve kasam uyumlu ise 9070 XT modellerinden öneri alabilirim.
3070'ten 9070 XT'ye geçiş sanki biraz daha mantıklı gibi geldi fiyat-performans olarak. Mevcut sistemim ve kasam uyumlu ise 9070 XT modellerinden öneri alabilirim.
MFG'i saymazsak binevi 10 bin TL ucuza 5070Ti gücü alıyorsunuz. Kötü bir model değil.
Belki indirim olur, bilemiyorum ama şuanlık en ucuz kasa Pulse kasası:
After months of testing and tracking down nearly every Radeon RX 9070 XT model, we're finally ready to compare 14 cards in detail, covering gaming, thermals, and...
DLSS 3 olması lazım. Normalde 2 ile çıkış yaptı ama 3'e güncelleme aldı.
MFG'i saymazsak binevi 10 bin TL ucuza 5070Ti gücü alıyorsunuz. Kötü bir model değil.
Belki indirim olur, bilemiyorum ama şuanlık en ucuz kasa Pulse kasası:
After months of testing and tracking down nearly every Radeon RX 9070 XT model, we're finally ready to compare 14 cards in detail, covering gaming, thermals, and...
4000RPM sanırsam, elimde bir delil yok ama %50 fan hızındayken 2000RPM oluyor. 1200RPM maks olan bir ekran kartı komedi olur hocam. Genellikle 3000 civarı maks değeri oluyor ekran kartların. CPU Fanları ise 1800RPM civarı.
1200RPM anca kasa fanı olur.
9K çok ölü fiyat bu arada, 3060Ti'lar zaten en son bu fiyatlara satılıyordu diye hatırlıyorum. 12 - 13 civarına satabilirsiniz bence. Tekrardan hayırlı olsun sevindim uyguna almanıza