R5 5600X sistem için ekran kartı önerisi

Bencede 4060 Ti yeterli 4070 darboğaz yapmaz 2K'da, 1K'da yapar yapmasına da işlemciye ufak OC ile düzeltilir diye düşünüyorum.

Ama şöyle bir şey var benim PSU 650 bu kart 700W öneriyor bunu buldum F/P olarak maddi açıdan biraz rahatlayınca da bu ve bu kasalardan birini de alabilirim.

Kaliteli bir 650W PSU kullanıyorsanız yeterli olacaktır 12v çıkışı önemli. Modeli nedir?

Ama şöyle bir şey var benim PSU 650 bu kart 700W öneriyor bunu buldum F/P olarak maddi açıdan biraz rahatlayınca da bu ve bu kasalardan birini de alabilirim.

Bu kasalara bu kadar para vereceğinize sisteminizi AM5 bir sisteme yükseltin.

600 müş XCP-600 bir ekran kartı bakayım dedim yine sisteme geldik ya biraz daha derken :D

Kaliteli bir ürün değil. 7900 7800 gibi kartları bu PSU'ya çok emanet etmek doğru değil. Aslında NVIDIA da etmek çok doğru değil. Ama az güç tüketimi sebebi ile 4070 bakabilirsiniz 20bin 21bin civarına vardı Galax modeli sanırsam.

Kaliteli bir ürün değil. 7900 7800 gibi kartları bu PSU'ya çok emanet etmek doğru değil. Aslında NVIDIA da etmek çok doğru değil. Ama az güç tüketimi sebebi ile 4070 bakabilirsiniz 20bin 21bin civarına vardı Galax modeli sanırsam.

PSU kötü diye kartı düşürmeye gerek yok ya alırım bir tane yeni 7800 aklıma yattı düşüneyim biraz 3 taksit alıp ödeyip sonra DDR5'e geçirebilirim sistemi.

Biraz düşündüm ilk etapta GPU PSU ve kasayı değiştirmeye karar verdim bu bu ve az önce attığım cte C750 kasasında karar kıldım ama stok yok gibi bir gün daha düşünüp alabilirsem bunları alıp biraz toparlanıp kalan parçaları da yükselteceğim yardımınız için teşekkürler.

Biraz düşündüm ilk etapta GPU PSU ve kasayı değiştirmeye karar verdim bu bu ve az önce attığım cte C750 kasasında karar kıldım ama stok yok gibi bir gün daha düşünüp alabilirsem bunları alıp biraz toparlanıp kalan parçaları da yükselteceğim yardımınız için teşekkürler.

Bu PSU almanız gerek yok daha iyi modelleri mevcut.

High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) | Teknobiyotik şunu almanız yeterli gereksiz masraf yapmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı