R5 5600X RTX 3070 Ti sistem Cyberpunk 2077'de stabil FPS vermiyor

• Konuyu başlatan byxx0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.892
İşletim sistemi
Windows 11

byxx0

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam herkese.

Öncelikle konuya geldiğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Yeni bir sistem topladım ve Cyberpunk 2077 oynamak istiyorum. Şu anda yüksek ayarlarda 79 - 95 FPS alıyorum RTX ve DLSS kapalı iken ancak savaş anında ve araç kullanırken FPS düşüşüne maruz kalmaktayım. Grafik benim için önemli değil stabil bir FPS'te oynamak istiyorum V-Sync açmadan. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Sistem hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır;
CPU: Ryzen 5 5600X
GPU: ASUS TUF Gaming 3070 Ti
RAM: Adata XPG 8x4 32 GB 3200 MHz

DLSS tercih edebilirsiniz hocam. Grafikte çok biz bozulma olmuyor zaten. Cyberpunk 2077 optimizasyon olarak biraz sıkıntılı bir oyun.
Öncelikle cevabın için teşekkürler.
DLSS üzerinden Performans modunu devreye aldığımda 20-30 fps artışı sağlamakta ancak yine bir stabilize söz konusu değil.

Çözüm:

Modu kurup alt tuşu ile mod menüsünden blinds>AMD smt patch kutucuğunu işaretle ve oyunu baştan başlat.

Oyun malesef AMD işlemcilerde stabil değil fakat bu mod sayesinde oluyor. Dlss kalite modunu tavsiye ederim. Bu arada oyun 1.6 edgerunners dlc ile bayağı bir güzelleşti haa...

Ayrıca Ryzen 5600x ve rtx 3070 li sistemde 55-60 fps rt ultra dlss kalite alıyordum. 1440p de.

Son düzenleme:
Çözüm:

Modu kurup alt tuşu ile mod menüsünden blinds>AMD smt patch kutucuğunu işaretle ve oyunu baştan başlat.

Oyun malesef AMD işlemcilerde stabil değil fakat bu mod sayesinde oluyor. Dlss kalite modunu tavsiye ederim. Bu arada oyun 1.6 edgerunners dlc ile bayağı bir güzelleşti haa...

Ayrıca Ryzen 5600x ve rtx 3070 li sistemde 55-60 fps rt ultra dlss kalite alıyordum. 1440p de.
Mod önerisi için teşekkürler, eve geçtiğimde deneyeceğim. Epic Games üzerinden mod nasıl kuruluyor, bir rehber videosu bulunuyor mu acaba?

Mod önerisi için teşekkürler, eve geçtiğimde deneyeceğim. Epic Games üzerinden mod nasıl kuruluyor, bir rehber videosu bulunuyor mu acaba?
Steam ve ya epic fark etmiyor hocam. Oyuna redmod yani resmi mod desteği geleli bayağı oldu. Vortex uygulamasını indirin. Vortex üzerinden kurun modları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam ve ya epic fark etmiyor hocam. Oyuna redmod yani resmi mod desteği geleli bayağı oldu. Vortex uygulamasını indirin. Vortex üzerinden kurun modları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağı güzel modlar var bakmanızı tavsiye ederim. Uçan arabalar modu, araba savaşı modu, metro modu, npclerle afterlife barında sohbet edip içki içme, edgerunners modu, sendevastian modları vs... Oyun modlarla yeni bir oyun gibi oluyor.

Selam herkese.

Öncelikle konuya geldiğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Yeni bir sistem topladım ve Cyberpunk 2077 oynamak istiyorum. Şu anda yüksek ayarlarda 79 - 95 FPS alıyorum RTX ve DLSS kapalı iken ancak savaş anında ve araç kullanırken FPS düşüşüne maruz kalmaktayım. Grafik benim için önemli değil stabil bir FPS'te oynamak istiyorum V-Sync açmadan. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Sistem hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır;
CPU: Ryzen 5 5600X
GPU: ASUS TUF Gaming 3070 Ti
RAM: Adata XPG 8x4 32 GB 3200 MHz

1080P'de tüm ayarlar Ultra, DLSS quality ve FPS sabitlemeyi 72 yaparsan muhtemelen büyük oranda stabil sabit 72 alırsın. Oyunda bazı yerler varki her sistemde FPS düşüşü oluyor onun çaresi yok pek :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı