R5 5600X & RTX 3080 sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

şırşır

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx3080
Ryzen 5 5600x
16 gb ram
1 tb ssd
Merhaba daha geçenlerde yeni bir sistem topladım sistemim iyi olmasına rağmen orta ayarlarda FPS olması gerekenden düşük ara ara FPS dropları da yaşanıyor. PUBG'de adamla karşı karşıya gelince 30'lara kadar düşüyor.
PUBG 60 ile 90 arası GTA 5 100 ile 120 RDR 2 70 ile 80.
Sistem özellikleri:
GPU: RTX 3080.
CPU: Ryzen 5 5600X.
RAM: 16 GB.
SSD: 1 TB.
1080p.

Ekran kartı driverını silip tekrar yükleyin. Windows'u güncelleyin. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Bunları bir deneyip tekrar bakın derim.

Ekran kartı driverını silip tekrar yükleyin. Windows'u güncelleyin. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Bunları bir deneyip tekrar bakın derim.
Denedim hocam ama düzelmedi sistem sıfır daha sıcaklık durumuda iyi hala çözemedim

Merhaba daha geçenlerde yeni bir sistem topladım sistemim iyi olmasına rağmen orta ayarlarda FPS olması gerekenden düşük ara ara FPS dropları da yaşanıyor. PUBG'de adamla karşı karşıya gelince 30'lara kadar düşüyor.
PUBG 60 ile 90 arası GTA 5 100 ile 120 RDR 2 70 ile 80.
Sistem özellikleri:
GPU: RTX 3080.
CPU: Ryzen 5 5600X.
RAM: 16 GB.
SSD: 1 TB.
1080p.

Aynı sistemin 3070 lisi ve 32 GB ramlisi bende var hocam sıkıntı bende de oluyor ama sadece GTA'da oluyor siz en iyisi aldığınız yere götürün ve baktırın onlar sorunu çözer.

Bende fark ettim hocam işlemci ağırlıklı oyunlarda fps dropları yaşanıyor rdr ve gta da ise şehirlere girince yaşanıyor
gtada o sorun bendede var o gta ile alakalı bide gtada 160 fpsten yukarı alınca drop sorunu oluyor bu durum genel yaşıyorsanız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı