R5 5600X - RTX 3600 Ti sistem 2K'da verimli olur mu?

narevith

Picopat
Daha fazla  
İşlemcim AMD Ryzen 5600X.
Ekran kartım ASUS TUF 3060 Ti.

Arkadaşlar, bu sistemden 2K çözünürlükte verim alabilir miyim? Sizlerden tavsiye almak isterim. 1080'de kalmak daha mantıklı bir yaklaşım mı olur emin olamıyorum. Daha önce hiç 2K tecrübe etmediğim için merak etmiyor da değilim. 2K için monitör alırsam da 1080p 24 inç monitörümün yanına almış olacağım için istediğim zaman değiştirebilirim fakat büyük çoğunlukla sorun yaşayacağımı düşünüyorsanız en baştan almayıp heveslenmemek daha iyi olabilir gibi geliyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
3060 Ti tam bir 1080p kartı, hem GPU hem de VRAM sebebiyle 2K'da büyük bir performans beklememek yerinde olur.

İşlemcim AMD Ryzen 5600X.
Ekran kartım ASUS TUF 3060 Ti.

Arkadaşlar, bu sistemden 2K çözünürlükte verim alabilir miyim? Sizlerden tavsiye almak isterim. 1080'de kalmak daha mantıklı bir yaklaşım mı olur emin olamıyorum. Daha önce hiç 2K tecrübe etmediğim için merak etmiyor da değilim. 2K için monitör alırsam da 1080p 24 inç monitörümün yanına almış olacağım için istediğim zaman değiştirebilirim fakat büyük çoğunlukla sorun yaşayacağımı düşünüyorsanız en baştan almayıp heveslenmemek daha iyi olabilir gibi geliyor. Sizin düşünceleriniz neler?
Bence 2k monitör almak yerine anakart+ram+işlemci satıp AM5 geçin

Evet, 2K oynayacağım zaman akıcı olması benim için yeterli olur ve 60 fps'in üzerinde kaldığım sürece alacağım deneyimin akıcı olacağını düşünmüştüm. Daha yüksek fps gerektiren rekabetçi oyunlarda 1080'e dönüp o şekilde oynamayı düşünüyorum.
Kral adam FPS falan hiçbir şey dememiş mesela şey deseydi 240FPS+ veririm cevap direk hayır ama basit oyunlarda 2K 60FPS+ verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı