Çözüldü R5 5600X RX 5700 XT LoL'de FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nrrtyytron

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
RX 5700 XT
Anakart
A320M PRO
İşlemci
R5 5600x
1060 ekran kartım vardı LoL'de 240 sabit FPS ile oynuyordum düşüş vs kasma gibi bir sorun yaşamıyordum. 5700 XT ekran kartına geçtim oyunda FPS düşüşü ve kasma hissi var. Bilgisi olan var mı?

Çözüm
RX 5700 XT driverını kurarken Driver Only seçeneğini kurup birde öyle dener misin? Ben bu sorunla çözmüştüm ancak daha sonrasında AMD Software'e ihtyaç duyduğum için bu sorundan vazgeçmiştim.

Driver Only seçeneği ile kurulum yapmak istemiyorsan AMD Software üzerinden Standart olanı seç, oyun moduna yada diğer modlara alman LoL'de FPS'e olumlu yönden ziyade olumsuz etkisi oluyor.

Bu videodaki bazı içeriklerde sana yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RX 5700 XT driverını kurarken Driver Only seçeneğini kurup birde öyle dener misin? Ben bu sorunla çözmüştüm ancak daha sonrasında AMD Software'e ihtyaç duyduğum için bu sorundan vazgeçmiştim.

Driver Only seçeneği ile kurulum yapmak istemiyorsan AMD Software üzerinden Standart olanı seç, oyun moduna yada diğer modlara alman LoL'de FPS'e olumlu yönden ziyade olumsuz etkisi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
RX 5700 XT driverını kurarken driver only seçeneğini kurup bir de öyle dener misin? Ben bu sorunla çözmüştüm ancak daha sonrasında AMD Software'e ihtyaç duyduğum için bu sorundan vazgeçmiştim.

Driver only seçeneği ile kurulum yapmak istemiyorsan AMD Software üzerinden standart olanı seç, oyun moduna ya da diğer modlara alman LoL'de FPS'e olumlu yönden ziyade olumsuz etkisi oluyor.

THX bro video işe yaradı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı