Sistem bu sitede EVGA olmadığı için 3060 Ti koyamadım. Şu parça kötü onun yerine bunu koysan dediğin var mı? Bu arada parça değiştirip sağ tarafta linke tıklayıp onu atabilirsin direkt.
Sistem bu sitede EVGA olmadığı için 3060 Ti koyamadım. Şu parça kötü onun yerine bunu koysan dediğin var mı? Bu arada parça değiştirip sağ tarafta linke tıklayıp onu atabilirsin direkt.
Sistem muhtemelen linke tıkladığınızda benim özelleştirdiğim sistem gelmeyecek o yüzden yazıyorum. bu sistemi aşağıdan özelleştirerek 2 parçayı değiştirdim. Fiyat 24.685 TL. @356280
MSI B550M-A PRO 4600(OC)MHz mATX Gaming Anakart
XPG Core Reactor 750W 80+ Gold ATX Full Modüler Power Supply
Sistem muhtemelen linke tıkladığınızda benim özelleştirdiğim sistem gelmeyecek o yüzden yazıyorum. Bu sistemi aşağıdan özelleştirerek 2 parçayı değiştirdim. Fiyat 24.685 TL. @356280
MSI B550M-A Pro 4600(OC)MHz mATX Gaming Anakart
XPG Core Reactor 750W 80+ Gold ATX Full Modüler Power Supply
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistem muhtemelen linke tıkladığınızda benim özelleştirdiğim sistem gelmeyecek o yüzden yazıyorum. Bu sistemi aşağıdan özelleştirerek 2 parçayı değiştirdim. Fiyat 24.685 TL. @356280
MSI B550M-A Pro 4600(OC)MHz mATX Gaming anakart
XPG Core Reactor 750W 80+ Gold ATX Full modüler Power Supply
SSD kotu. Anakart iyi degil. Kasa da pek iyi degil.
Sogutucu degismeli zaten. @messinicocugu dedigi gibi PSU XPG Pylon'a geri cekilip daha iyi sogutucu alinabilir. Pylon modeli iyidir.