umutsuz207 Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 RAM 32 SSD veya HDD modeli em2 harddisk Ekran kartı rx6700 Anakart asus tufgaming a520 plus İşlemci r5 5600x Yeni aldığım ekran kartı çok drop yiyor.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 Hocam kart modeli Sapphire Pulse RX 6700 10 GB mı? Eğer bu kart ise sorunlu olabilir çok şikayet eden var, ben dahil. Artı 0 Eksi
Hocam kart modeli Sapphire Pulse RX 6700 10 GB mı? Eğer bu kart ise sorunlu olabilir çok şikayet eden var, ben dahil.
B Blackfenix Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 545 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 12 Şubat 2024 #3 umutsuz207 dedi: Yeni aldığım ekran kartı çok drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha fazla detay verirseniz yardımcı olmaya çalışacağım Artı 0 Eksi
umutsuz207 dedi: Yeni aldığım ekran kartı çok drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha fazla detay verirseniz yardımcı olmaya çalışacağım
KS KS umutsuz207 Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #4 cenkkk dedi: Hocam kart modeli Sapphire Pulse RX 6700 10 GB mı? Eğer bu kart ise sorunlu olabilir çok şikayet eden var, ben dahil. Genişletmek için tıkla... XFX ekran kartı Artı 0 Eksi
cenkkk dedi: Hocam kart modeli Sapphire Pulse RX 6700 10 GB mı? Eğer bu kart ise sorunlu olabilir çok şikayet eden var, ben dahil. Genişletmek için tıkla... XFX ekran kartı
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #5 umutsuz207 dedi: XFX ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Peki işlemciyi stok fanla mı soğutuyorsun? Artı 0 Eksi
umutsuz207 dedi: XFX ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Peki işlemciyi stok fanla mı soğutuyorsun?
KS KS umutsuz207 Femtopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #6 Blackfenix dedi: Hocam daha fazla detay verirseniz yardımcı olmaya. Genişletmek için tıkla... Blackfenix dedi: Hocam daha fazla detay verirseniz yardımcı olmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok drop yiyorum ve cromda ekran gidip geliyor kart 1 aylık. cenkkk dedi: Peki işlemciyi stok fanla mı soğutuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır salam kule sotucummvar ve afterburnurden konntrol ediyorumn her şeyi. cenkkk dedi: Peki işlemciyi stok fanla mı soğutuyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır Son düzenleme: 12 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Blackfenix dedi: Hocam daha fazla detay verirseniz yardımcı olmaya. Genişletmek için tıkla... Blackfenix dedi: Hocam daha fazla detay verirseniz yardımcı olmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok drop yiyorum ve cromda ekran gidip geliyor kart 1 aylık. cenkkk dedi: Peki işlemciyi stok fanla mı soğutuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır salam kule sotucummvar ve afterburnurden konntrol ediyorumn her şeyi. cenkkk dedi: Peki işlemciyi stok fanla mı soğutuyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #7 MSI Afterburner ile oyun içi drop yediği anlardaki CPU kullanımı, GPU kullanımı, sıcaklık değerleri, VRAM kullanımı, bellek kullanımı, FPS değerlerinin ekran görüntüsünü ekler misin? Artı 0 Eksi
MSI Afterburner ile oyun içi drop yediği anlardaki CPU kullanımı, GPU kullanımı, sıcaklık değerleri, VRAM kullanımı, bellek kullanımı, FPS değerlerinin ekran görüntüsünü ekler misin?