Beyler iki cihaz toplam 250W civarı istiyor. Çok da şey yapmamak lazım başka konulara bakın kafanız dağılsın.
Burada asıl olay ihtiyaç değil. Eğer 650W olarak etiketlenmişse, fakat çok çok daha az güç verebiliyorsa korumaları ne alemdedir düşünemiyorum. Sisteminizi tek elektrik kesintisinde kaybetmek istiyorsanız, gözünüz kapalı bir şekilde yeterli W verebilen ilk cihazı alabilirsiniz. Seçim, size kalmış.Söylediği sistem için sırf 650W kapasiteye ihtiyacı yok ki. Daha düşük kapasitede güç veren 650W güç kaynağı da bu işlemci ve ekran kartını rahatça besler.
İki cihaz toplam 250W civarı istiyor. Çok da şey yapmamak lazım başka konulara bakın kafanız dağılsın.
Gamepower 550W ile kullananı gördümmarka model söylerseniz değiştirip değiştirmemeniz gerektiği hakkında fikir verebiliriz. Ama yeter kısa vadede her türlü.
Sistem Max 400W tüketir. Hatta 400'ü görmek mucize.
Haklısınız. Ben sadece watt değeri olarak yeterli olduğunu söylemeye çalıştım. Kalitesiz bir model tercih ederse sistemi kaybeder. Sharkoon'un da önceden sorunlar yaşadığım bir güç kaynağı olduğu için kötü olduğunu söyledim. Durum tam tersiyse, kaliteli bir markaysa da yanlış yönlendirme için üzgünüm.Burada asıl olay ihtiyaç değil. Eğer 650W olarak etiketlenmişse, fakat çok çok daha az güç verebiliyorsa korumaları ne alemdedir düşünemiyorum. Sisteminizi tek elektrik kesintisinde kaybetmek istiyorsanız, gözünüz kapalı bir şekilde yeterli W verebilen ilk cihazı alabilirsiniz. Seçim, size kalmış.
İşlemci: [/B]Ryzen 5 5600X [B]/ Ekran kartı: [/B]XFX SWFT RX 6800 XT 16 GB[B] / RAM: [/B]Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 3600 MHz [B]/
Anakart:[/B] Asus TUF B-550 Plus [B]/ SSD: [/B]OCZ TL200 240 GB & XPG 512GB SX8100 [B]/ HDD: [/B]Seagate 3.5" 1 TB Desktop HDD [B]/ Kasa: [/B]Zalman Z3 Plus.
[B]/ PSU: [/B]FSP Raider 650w 80+ Silver[B] / İşlemci soğutucu: [/B]Arctic Freezer 34 Esports DUO [B]/ Monitör: [/B]MSI MAG241C 144 Hz
sistem ile 650W ile kullanıyorum, yetiyor. 12v kanalından 600W verebiliyor PSU'm.Tek bir ürünün suçunu, bütün markaya yıkmak biraz saçma. Evet SHP v2 modeli gerçekten berbat fakat bu Sharkoon'u kötü bir marka yapmıyor. Gold Zero gibi güzel ürünlerinin olması da iyi bir marka yapmıyor.Haklısınız. Ben sadece watt değeri olarak yeterli olduğunu söylemeye çalıştım. Kalitesiz bir model tercih ederse sistemi kaybeder. Sharkoon'un da önceden sorunlar yaşadığım bir güç kaynağı olduğu için kötü olduğunu söyledim. Durum tam tersiyse, kaliteli bir markaysa da yanlış yönlendirme için üzgünüm.
İyi ve pahalı bir sisteminiz var gibi. Sosyaldeki deneyimli arkadaşların yönlendirmeleriyle doğru bir güç kaynağı tercihi yaparsınız umarım. Ben iki ayrı sistemimde FSP ve High Power kullanıyorum.
Prizden 400W çekiyormuş bu arada.
Zor hocam.
Haklısınız. Ben sadece watt değeri olarak yeterli olduğunu söylemeye çalıştım. Kalitesiz bir model tercih ederse sistemi kaybeder. Sharkoon'un da önceden sorunlar yaşadığım bir güç kaynağı olduğu için kötü olduğunu söyledim. Durum tam tersiyse, kaliteli bir markaysa da yanlış yönlendirme için üzgünüm.
İyi ve pahalı bir sisteminiz var gibi. Sosyaldeki deneyimli arkadaşların yönlendirmeleriyle doğru bir güç kaynağı tercihi yaparsınız umarım. Ben iki ayrı sistemimde FSP ve High Power kullanıyorum.
Yok hocam 190 Watt çektiğini görmedim.Ekran kartı tam yükte 230w
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.