1 - 29K
2 - 28K
Aklımda başka modellerde var. Bu fiyat bandında 3070tilarda buldum. Ancak şuanda sadece bu ikisinden birine karar verip diğeriyle karşılaştırmak. Hangisi daha iyi daha kotudur ogrenmek istiyorum.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
1 - 29K
2 - 28K
Aklımda başka modellerde var. Bu fiyat bandında 3070tilarda buldum. Ancak şuanda sadece bu ikisinden birine karar verip diğeriyle karşılaştırmak. Hangisi daha iyi daha kotudur ogrenmek istiyorum.
Anladım. Benim amacım oyun olduğundan 670pxt daha mantıklı yani. Peki 3070 veya 3070ti ile 6700xt arasında oyun için hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde bir sorum olacak 12400f işlemci için ozel sogutma gerekir mi yoksa kasa fanları yeterlimidir ?
Anladım. Benim amacım oyun olduğundan 670pxt daha mantıklı yani. Peki 3070 veya 3070ti ile 6700xt arasında oyun için hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde bir sorum olacak 12400f işlemci için ozel sogutma gerekir mi yoksa kasa fanları yeterlimidir ?
Bi yerde daha dediğiniz gibi okumuştum fakat 32gb alın almışken ileriye dönük olur diyede okumuştum bu forumda. Bu konuda pek bilgim yok. 16 alın mı dersiniz. Depolama konusuda 1tb ssd benim için şart. Bilgisayara birsürü oyun yükleyen birisi olarak. Attığiniz linkte siteden yukseltmeyi denerim ancak öbür türlü parça alip ugrasmak istemiyorum.
Alabilceğim seçenekler biraz kısıtlı hocam siteden yükselttiğim için. Bütün seçenekler çıkmıyor maalesef. Kendim alıp uğraşmakta istemediğimden siteden ekliyorum. Kule tipi soğutucunun diğer soğutuculardan farkı nedir acaba? Bu konuda bilgim yok.