R5 5600X - RX 6700 XT vs i5 12400F - RTX 3060 Ti

2. daha iyi ama fiyatını hak etmiyor.

Sistemi ne kadara topladınız guzele benziyor. Tek parça mi aldiniz kendiniz mi topladiniz. Yardimci olabilirmisiniz memnunsanız sisteminizden.

Hocam benim şahsi fikrim 5600X ve 3060 Ti ikilisini combine edip o şekilde sistem almalısınız cünkü baktıgımız zaman 5600X gerçekten güclü bir CPU GPU yönünden de 3060 Ti keza o şekilde örnek vermem gerekirse RDR 2 oynuyorum 2K Ultra ayarlarda 90-100 FPS'değerlerinde seyrediyor muazzam rakamlar yani bunlar ve sistemi 20k ya topladım ben bu ikisini elbette bekleyip 3070 Ti ile de 5600X combine edilebilir benim şahsi fikrim bu yönde tabii ikisini hem uzun ömürlü hem performanslı olur öte yandan fan zaten takılı gönderiliyor stock olarak ekstra fan alırsanız orasını bilemiyorum.

Sistemi ne kadara topladınız guzele benziyor. Tek parça mi aldiniz kendiniz mi topladiniz. Yardimci olabilir misiniz memnunsanız sisteminizden.

Sistemi Sinerji'den topladım montajlı bir şekilde geldi her şeyi içerisinde ben memnunum bir sıkıntı görmedim ilk başta driver vs ayarları yapmadıgım için oyunlarda droplar meydana gelmişti kendim ayarladıktan sonra her şeyi düzeldi şu an da ben gerçekten memnunum sıcaklık değerlerine baktıgımız zaman öncesinde AMD kullanıyordum 81 derece de oyun oynuyordum şu an Max 71 Derece'de oynuyorum performans olarak da gerçekten muazzam bir deneyim sunuyor çok memnunum ben gerçekten sistem 20.200 TL'ye geldi bana ekstra olarak SSD aldım normal şartlarda 19k falandı sanırsam 2 ay önce aldım.

Çok iyiye almissiniz gercekten. Birde şu sistemi topladım. Sizce nasildir?

3070TI
12400F
ASUS H610M-H
PATRIOT 2X8 16GB RAM
WD SN 570 500GB BLUE SSD
ASUS TUF GAMING GT301
SEAGATE 1TB HDD
650W

Çok iyiye almissiniz gercekten. Birde şu sistemi topladım. Sizce nasildir?

3070TI
12400F
ASUS H610M-H
PATRIOT 2X8 16GB RAM
WD SN 570 500GB BLUE SSD
ASUS TUF GAMING GT301
SEAGATE 1TB HDD
650W
Ancak işlemci için sogutma bulunmuyor kasanın fanları dahil sadece. Yeterli olur mu sizce.

Son düzenleme:
+80 plus sertifikalı psu almanızı öneriyorum hocam onun haricinde güzel gayet iş görecektir

+80 plus sertifikalı psu almanızı öneriyorum hocam onun haricinde güzel gayet iş görecektir
PSU modeli bu hocam ;

ASUS ROG STRIX 650G 80+ Gold 650W Full Modüler 135mm Fanlı PSU​

3070 ti fiyatına 6800 XT düşebiliyor ki 6800 XT 3080 rakibi.

Bu sistemi toplarsın o paraya.

PSU modeli bu hocam;

ASUS ROG STRIX 650G 80+ Gold 650W Full modüler 135mm fanlı PSU​

O halde bir sıkıntı yok hocam tam marka model yazmadıgınız için anlayamamıştım kusura bakmayın. Ben genel olarak AMD işlemci tercih ediyorum ekran kartı konusunda da önermiyorum yani kimseye WattMan hatası ile uğraşmaktan oyun oynayamıyor çoğu kişi çok sorunlu bir marka yani.

Wraith Prism ile nasıl Max 64 görüyorsun? Benim kasa soğutmam iyi oldug7 halde 70 80 görüyorum ağır oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…