R5 5600X - RX 7600XT sistemde FiveM %70 CPU kullanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

jacobse

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diş Teknisyeni
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
TwinOS 1TB
Ekran kartı
AMD 7600 XT 16GB
İşlemci
AMD R5 5600X
Merhaba. Bilgisayarıma format atmadan önce FiveM tüm yükü ekran kartına bindiriyordu %80 %95 arasında kullanıyordu ekran kartını kullanıyordu. Format attım yine aynı Windows sürümünü yükledim. Şu anda ekran kartını %60'larda kullanıyor işlemciyi %70'lerde kullanıyor format öncesi aldığım FPS'yi alamıyorum daha düşük alıyorum sebebi ve çözümü nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarıma format atmadan önce FiveM tüm yükü ekran kartına bindiriyordu %80 %95 arasında kullanıyordu ekran kartını kullanıyordu. Format attım yine aynı Windows sürümünü yükledim. Şu anda ekran kartını %60'larda kullanıyor işlemciyi %70'lerde kullanıyor format öncesi aldığım FPS'yi alamıyorum daha düşük alıyorum sebebi ve çözümü nedir bilen var mı?

FiveM Windows 11'e çok optimize değil formatlarken Windows 11'e geçtiyseniz ondan olabilir

Hocam kardeşimin hesabından yazıyorum. Şöyle diyeyim format atmadan önce de Windows 11 Pro kullanıyordum.

Hocam kullanım yüzdesiyle ilgili bir şey söyleyemiyeceğim ama eğer drop vs yiyorsanız bence V-Sync açın bende 120 130 FPS civarı oynuyordum ama hep drop yiyordum V-Sync açtığımdan beri bir kere takılmadan oynuyorum

Hocam kullanım yüzdesiyle ilgili bir şey söyleyemiyeceğim ama eğer drop vs yiyorsanız bence V-Sync açın bende 120 130 FPS civarı oynuyordum ama hep drop yiyordum V-Sync açtığımdan beri bir kere takılmadan oynuyorum.

İşlemcinin termali vs bitmiş olabilir mi? 3 ay önce aldım bilgisayarı sıvı soğutma blok soğutucu falan yok. Bir de şu an format atıyorum hizmetlerden birkaç ayar değiştirmiştim belki onunla alakalıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı