R5 5600X RX 7700 XT sistem Elden Ring ve RDR 2 gibi oyunları kaldırır mı?

Arda.Parlak

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı biraz yenileyeceğim ve size sormak istedim, bu alacaklarım ile bu oyunları kaldırır mı diye.
Özellikleri ↓
RX 7700 XT Gaming OC 12 GB.
Ryzen 5 5600X.
16 GB RAM.
(Maalesef diğer özelliklerini bilmiyorum 😢)
Elden Ring, RDR2 gibi oyunları en yüksek grafiklerde iyi FPS'de oynatır mı merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinden geçer. Kendiniz mi topluyorsunuz? Bütçe belirtirseniz daha iyi sistemler atılabilir.

:) teşekkür ederim cevabın için, ve ekran kartı ve işlemcimi değiştireceğim sadece çünkü şu anki zamanda biraz eski kalıyorlar (GTX 1050 Ti ve i7 6700K) bütçem tam belirli değil ama Max 20k gibi bir şey düşündüm. İtopya'da indirimde 15k ya ekran kartını ve işlemciyide 5 6K ya alabiliyorum. Tabii daha iyi bir öneriniz varsa bakabilirim :) bilgisayarlardan pek anlamıyorum zaten.

:) teşekkür ederim cevabın için, ve ekran kartı ve işlemcimi değiştireceğim sadece çünkü şu anki zamanda biraz eski kalıyorlar (GTX 1050 Ti ve i7 6700K) bütçem tam belirli değil ama Max 20k gibi bir şey düşündüm. İtopya'da indirimde 15k ya ekran kartını ve işlemciyide 5 6K ya alabiliyorum. Tabii daha iyi bir öneriniz varsa bakabilirim :) bilgisayarlardan pek anlamıyorum zaten.
Benimde piyasa hakkında bilgim yok fakat işlemci yerine normal r5 5600 daha iyi olur aradaki fiyat farkına değmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı