R5 5600X & RX6600 XT sistem CS:GO'da düşük FPS veriyor

PC tertemiz arkadaşlar, virüs yok. Sağ üstte CPU ve GPU kullanımlarını görebilirsiniz. "fps_max 0" yazdım o da işe yaramadı.

Eki Görüntüle 1940079

Bunlar da oyun içi ayarlarım. Açıkçası bu ayarlarda oynamak istemiyorum, özellikle kenarları yumuşatan ayar hangisiyse onu biraz arttırmam lazım. Çünkü şu anki ayarlarda kenarlar çok keskin görünüp dikkat dağıtıyor.

Eki Görüntüle 1940085
Hocam dediğim gibi performans moduna aldınız mı?

Hocam dediğim gibi performans moduna aldınız mı?

Kaçırmışım kusura bakmayın. Kast ettiğiniz yer burası mı?

1694377485331.png

Evet hocam nihai performans kalabilir.

Ayarlar - hakkında - gelişmiş sistem ayarları - gelişmiş - performans ayarlarına girip en iyi performansı seçin.

Hocam PC'm kötü olsa onu yaparım da, benim PC kötü değil ki. Belli ki bir sorun var ortada, onu bulup çözmek lazım. Şu an aldığım FPS'te bir anormallik var ve ayarları performansa alıp çözülecek gibi de değil.

Hocam PC'm kötü olsa onu yaparım da, benim PC kötü değil ki. Belli ki bir sorun var ortada, onu bulup çözmek lazım. Şu an aldığım FPS'te bir anormallik var ve ayarları performansa alıp çözülecek gibi de değil.
Bugün formattan önce 180 alıyordum sorun var diye formatladım 350 ye çıktı. Sizin için bu kadar önemliyse format atabilirsiniz.

Arkadaşlar 2-3 farklı yazılım ve Windows Defender ile virüs taraması yaptım, PC tertemiz. Windows 10 kullanıyorum. Başka bir çözüm öneriniz var mı? Çok absürt geliyor bu FPS bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı