Çözüldü R5 5600X Sistem açılırken hata ekranı veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

611207

Decapat
Anlamadığım şekilde bilgisayar yeni başlattığım zaman böyle hata veriyor, otomatik şekilde kendini kapatıyor.

IMG_1620.jpeg

Çözüm
Takılı USB cihazların hepsini çıkarıp açın sistemi, birinde kısa devre var diyor.
Takılı USB cihazların hepsini çıkarıp açın sistemi, birinde kısa devre var diyor.

İlk kez böyle bir şey yaşıyorum önce uyarı veriyordu tam anlamadığım icin AC kapa yaptım acılmadı şimdi biraz kapali kaldı, açıldı. Kısa devre mi yaptığı ıcın öyle oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kez böyle bir şey yaşıyorum önce uyarı veriyordu tam anlamadığım icin AC kapa yaptım acılmadı şimdi biraz kapali kaldı, açıldı. Kısa devre mi yaptığı ıcın öyle oldu?

O hata USB aygıtların birinde sorun olduğunu, kısa devre yaptırdığını belirtiyor.

Eğer USB'ler boşken hata verirse kasa üzerindeki veya anakart arkasında USB portlarında bir sorun var demektir.

O hata USB aygıtların birinde sorun olduğunu, kısa devre yaptırdığını belirtiyor.

Eğer USB'ler boşken hata verirse kasa üzerindeki veya anakart arkasında USB portlarında bir sorun var demektir.

Port sorun yok diye düşünüyorum ama ilk kez oldu acaba hoparlör dolayı mı o takılı.

Dosya Ekleri

• IMG_1621.jpeg
    IMG_1621.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 20

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı