O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar sistemi toplayıp çalıştırıyorum fakat anlık olarak fanlara ışık gelip gidiyor ve PSU rolesi güç kesiyor geri veriyor bu. Anakart Mortar Wi-Fi İşlemci 5600X. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021
Arkadaşlar sistemi toplayıp çalıştırıyorum fakat anlık olarak fanlara ışık gelip gidiyor ve PSU rolesi güç kesiyor geri veriyor bu. Anakart Mortar Wi-Fi İşlemci 5600X.
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 21 Kasım 2021 #2 Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Hatta çekip videosunu YouTube'a yükleyip linkini buraya bırakın. Daha kapsamlı yardımcı olmaya çalışalım. Artı 0 Eksi
Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Hatta çekip videosunu YouTube'a yükleyip linkini buraya bırakın. Daha kapsamlı yardımcı olmaya çalışalım.
KS KS O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #3 burakoa dedi: Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Hatta çekip videosunu YouTube'a yükleyip linkini buraya bırakın. Daha kapsamlı yardımcı olmaya çalışalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemi bugün topladım. Fakat bu ilk toplayışım. Powerdan gelen böyle bir role sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 21 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
burakoa dedi: Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Hatta çekip videosunu YouTube'a yükleyip linkini buraya bırakın. Daha kapsamlı yardımcı olmaya çalışalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemi bugün topladım. Fakat bu ilk toplayışım. Powerdan gelen böyle bir role sesi var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
burakoa Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 247 21 Kasım 2021 #4 Parçayı aldığınız firmayla iletişime geçmenizi tavsiye ederim, en sağlıklısı bu gibi duruyor. Artı 0 Eksi