R5 5600X sistem için 23 bin TL uygun mu?

23.200TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey VRAM'e bağlı değil hocam. Düz 3070 bile 3060 12 GB'ı tokatlıyor.

Gelecek için konuştum.VRAM yetmezse istediğin kadar güçlü olsun.Drop yersin.

8gb Vramden dolayı Nvidia tavsiye etmiyorum. 3080 bile geleceğe yönelik değil malesef. Ayrıca 1080p'de Nvidianın çok bir faydasını görmezsiniz.
Saf performans gerek çünkü dlss açarsanız max 720p internal render verecek ki o da bulanık olacak.
Ray tracing önemli değil, yayın açmayacağım ve render almayacağım diyorsanız AMD almanız çok daha mantıklı.

Gelecek için konuştum. VRAM yetmezse istediğin kadar güçlü olsun. Drop yersin.

Uzun vadede eğer oyunlar çok fazla VRAM yemeye başlarsa ve 8 GB'ı geçecek raddeye ulaşırsa haklı olabilirsiniz hocam. Aslında yeni çıkan oyunlar bile çok fazla VRAM kullanmaya başladı.

Bir arkadaş sana 6800XT sistem dizmiş mesela. 3070 Ti'dan hem %17 daha güçlü hem de 2X VRAM'e sahip.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-27-22-30-18-787_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-27-22-30-18-787_com.android.chrome.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 43
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey VRAM'e bağlı değil hocam. Düz 3070 bile 3060 12 GB'ı tokatlıyor.

Yeni çıkan oyunlar VRAM odaklı hocam. 3070 yetmemeye başlayacak. 3060 12 GB modelinin öne geçtiği yerler mevcut.

Uzun vadede eğer oyunlar çok fazla VRAM yemeye başlarsa ve 8 GB'ı geçecek raddeye ulaşırsa haklı olabilirsiniz hocam.
2K'da RE:4 fulleyemiyor 3070ti. Texture ayarını high'a çekince ray tracing açık 100fps alabiliyor ama ultraya alınca oyun no signal veriyor.
Hogwarts legacyde VRAM dropları yiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı