R5 5600X sistem için 23 bin TL uygun mu?

Bir tanıdığım bilgisayarcıya sistem toplatacağım 3060'lı bir sistem için fotoğraftaki fiyat çıktı, çok mu? Uygun mu? Hazır sistem alsam daha ucuz gibi görünüyor ama teknik sorun olursa tanıdığım için herhangi bir sorun olmayacağından eminim. Karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben hazır kasa aldım 3060 Ti + 5600X 18 k

Bir tanıdığım bilgisayarcıya sistem toplatacağım 3060'lı bir sistem için fotoğraftaki fiyat çıktı, çok mu? Uygun mu? Hazır sistem alsam daha ucuz gibi görünüyor ama teknik sorun olursa tanıdığım için herhangi bir sorun olmayacağından eminim. Karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesinlikle fazla

Parçalar baktığın zaman güzel ama bu fiyata da alınmaz. Rx 6700 XT ve R5 5600 olan sistemleri 15-16 bin liraya satiyorlar bu hafta foruma atıldı devamlı, 3060 dan performanslı kart ama ben nvidia tercih ediyordum diyorsan da illa alacaksan o sisteme göre bu sistem için 17-18 verilir en fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı