R5 5600X sistem için NVIDIA ekran kartı ve sıvı soğutucu önerisi

DinarTR

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, herkese öncelik ile bu forumda ki ilk konum olacak biraz tecrübesizlik mevcut affola.
Kendim AMD sistem toplamak istedim orta seviyelerde bütçem şimdilik bu yönde.

MSI B550-A Pro AMD B550 soket AM4 DDR4 4400MHz M.2 anakart.
MSI Spatium M450 M.2 500 GB SSD.
Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 RAM.
Game Force GF700 700W 80+ PSU.
Game Power ravadin ATX Infinity ARGB kasa.
Ryzen 5 5600X işlemci.

Edit; Bu alana kadar satın aldım sadece ekran kartı ve sıvı soğutucu kaldı.Ekran kartını ikinci el düşünüyorum 4k ya kadar bütçem var sıvı soğutma için 2.5k bütçe ayırdım.

Sıvı soğutucu ve ekran kartında ufak bir yardım isteyeceğim soğutucu konusunda 240mm bir ürüne ihtiyacım var bir de NVIDIA ekran kartı olarak hangisini önerirsiniz? Sistem sizce orta seviye bir kasa olarak iş görür mü? Yorumlar için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma gereksiz olur büyük ihtimal onun yerine ekran kartına yatırım yapın. Bir de bütçenizi tam olarak söylerseniz daha iyi yardımcı olurlar.
Cevabınız için teşekkürler yukarıda şuan sıfır kampanyadan aldığım ürünler mevcut hocam.Ekran kartı için ikinci el düşünüyorum 4k bütçem var ekran kartı için sıvı soğutma için de 2.5k arası bir bütçe düşündüm

Cevabınız için teşekkürler yukarıda şu an sıfır kampanyadan aldığım ürünler mevcut hocam. Ekran kartı için ikinci el düşünüyorum 4K bütçem var ekran kartı için sıvı soğutma için de 2.5k arası bir bütçe düşündüm.

Hocam o zaman hiç sıvı soğutmaya girişmeyin ekran kartı bütçenizi arttırın.

Hocam o zaman hiç sıvı soğutmaya girişmeyin ekran kartı bütçenizi arttırın.
Daha önceden hiç amd işlemci kullanmadım bir kaç araştırmada 80 dereceden inmediğini bu yüzden sıvı soğutucu şart demiş hocam bazı arkadaşlar bakalım bir kaç uzman yorumuna ihtiyaç olacak

Cevabınız için teşekkürler yukarıda şuan sıfır kampanyadan aldığım ürünler mevcut hocam.Ekran kartı için ikinci el düşünüyorum 4k bütçem var ekran kartı için sıvı soğutma için de 2.5k arası bir bütçe düşündüm
Ekran kartı için RX6600 alın. Pek bir şey yok o paraya. Sıvı soğutma olarak da Frozen Notte 240 alınabilir o bütçede.
Thermalright Frozen Notte ARGB Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı için RX6600 alın. Pek bir şey yok o paraya. Sıvı soğutma olarak da Frozen Notte 240 alınabilir o bütçede.
Thermalright Frozen Notte ARGB Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Oynadığım oyunda amd ekran kartları biraz sorun oluyormuş bu yüzden nvidia alın demişlerdi nvidia da önerebileceğiniz birsey olur mu acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı