Sıvı soğutucu önerisi

kadsianin

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI MAG B660M BAZOOKA / i5 12400F / RTX 3060 VENTUS 3X /
Meslek
Grafiker
Günaydın hocamlar. Tüm sistemim MSI ve uygun kaliteli bir sıvı soğutucu almak istiyorum fakat daha önce kullanmadım pek bilgimde yok. Kasaya tam oturur mu, işlemcim için yeterli olur mu ya da kule tipi alsam daha mı iyi olur? Pek bilgim yok size danışayım dedim aklımda olan ürün bu.

i5 12400F - MSI MAG B660M Bazooka (anakartım) - Cooler Master Masterbox TD500 (kasam)

Açıkçası sistemi sadece oyun için kullanıyorsan sıvı soğutmaya çok da gerek duymayabilirsin. Hava soğutma daha uzun ömürlüdür seneler sonra bozulsa bile bozulacak şey sadece fanlardır. Attığınız sıvı soğutucula yakın performansa sahip hava soğutucular bulunamakta.

İş içinde kullanıyorum grafik tasarım ve siber güvenlik ile ilgileniyorum. Bilgisayarı olabildiğince kullanıyorum yani ve arkada çalışan çok program oluyor. Stok fan ile en boş haliyle 60-65 derece sistem, bu yüzden sıvı soğutucu düşündüm. Performans açısından daha verimli değil mi?

Thermalright peerless assassin işinizi fazlasıyla görecektir çoğu sıvı soğutmaya göre daha performanslı bir hava soğutucudur. Arctic Freezer 34 Duo isimli hava soğutucu da işini fazlasıyla görecektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı