R5 5600X sistem uyumlu mu?

MPG 550 Daha iyi diye biliyorum.
Uygun fiyatlı bu sisteme anakart önerir misiniz anakart bütçesi 1750 Max eğer öyle olmak zorundaysa ve evet bende fanların garip duracağını düşünüyorum.

https://www.itopya.com/crucial-16gb...r4-2666mhz-cl16-dual-kit-ram-ble2k8g4d26afea/ bu RAM iyi midir?
Ramler 3000mhz olanından olmalı.

Anakart kötü, RAM'ler Crucial Ballistix seçilmeli, onun dışında güzel sistem. Fanlar tuhaf durur bence.
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ram iyimidir?

yeni bir ram attım ona bakarmısınız?

İyidir.

@RamooY çaktırmayın hocam. 😆

MPG 550 daha iyi diye biliyorum.

B550-A Pro ile aynı anakart ama sen bilirsin. Sadece soğutma olarak bir tık daha iyi o kadar. Bir de tasarımları farklı zaten.
Ayrıca 5600X için fazla fazla yeterli olan bir anakart. Aradaki 200-300 lirayı vermeye gerek yok.

İyidir.

@RamooY çaktırmayın hocam. 😆
https://www.itopya.com/-corsair-air-serisi-af120-quit-edition-yuksek-hava-akisli-120mm-kasa-fani/ bu fan garip durdurmaz bence
B550-A Pro ile aynı anakart ama sen bilirsin. Sadece soğutma olarak bir tık daha iyi o kadar. Bir de tasarımları farklı zaten.
Ayrıca 5600X için fazla fazla yeterli olan bir anakart. Aradaki 200-300 lirayı vermeye gerek yok.
tamam o zaman b550 a pro kalsın

Attığın fanlar hakkında bir bilgim yok. Genel olarak fanlar hakkında çok bilgim yok zaten ama daha iyi seçeneklerin olacağını düşünüyorum.
Şu fanlar hem güzel hem performanslı hem attıklarına göre daha ucuz ama kıyaslamaya yaparsak ne olur bilmiyorum.
Ayrıca sistem güzel ama o fiyatlara artık 3070 Ti falan geliyor. 3070 Ti almak daha mantıklı kesinlikle.
Ek olarak hazır sistemlere bakmadım ama daha uyguna getirilebilir.
Ve İtopya olmak zorunda mı? Mesela işlemci 500 lira daha pahalı.

Attığın fanlar hakkında bir bilgim yok. Genel olarak fanlar hakkında çok bilgim yok zaten ama daha iyi seçeneklerin olacağını düşünüyorum.
Şu fanlar hem güzel hem performanslı hem attıklarına göre daha ucuz ama kıyaslamaya yaparsak ne olur bilmiyorum.
Ayrıca sistem güzel ama o fiyatlara artık 3070 Ti falan geliyor. 3070 Ti almak daha mantıklı kesinlikle.
Ek olarak hazır sistemlere bakmadım ama daha uyguna getirilebilir.
Ve İtopya olmak zorunda mı? Mesela işlemci 500 lira daha pahalı.

Yok İtopya zorunlu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı