R5 5600X sistemde CS:GO harita geç açılıyor

• Konuyu başlatan nowe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 451
Merhaba. Son zamanlarda CS:GO'da, harita değişimlerinde geç açılma problemi ile karşı karşıyayım. Sunucu bilgileri alınıyor kısmında 1dkdan fazla bir süre bekliyorum.
Sistemim R5 5600X, MSI B550 Gaming Edge, Ballistix 2*8 3600MHz CL16 RAM, Kingston A2000 500GB M.2 SSD, RX 6700 XT ekran kartı, Corsair CV650 80+ bronz PSU. Windows'u yeniden kurdum, oyunu yeniden yükledim. Değişen bir şey olmadı. Aynı sistemle daha eski bir ekran kartıyla (R9 280x) uzun zaman geçirdim böyle bir problemim yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar aynı sorunu yaşayan kişi sayısı çoğaldı. Oyun kaynaklı bana kalırsa. CrystalDiskMark ile performans testi yapabilir, CrystalDiskİnfo ile disk sağlığını kontrol edebilirsin.

+cl_forcepreload 1
-nod3d9ex1
Başlatma seçeneklerine bu iki kodu yazıp dener misin?

@nexpugnable eve gidince deneyeceğim. sonuçları paylaşırım

@Lisser ilk kodu denerim ama ikinci kod ile şüphelerim var. bazıları bu kodu yazınca bu sefer de oyunda harita değişirken oyun kapanıyormuş. bununla iligli de yazanlar var.

@nexpugnable ssd nin test sonuçlarını paylaştım görselde

Dosya Ekleri

• 20230329_163537.jpg
    20230329_163537.jpg
    200,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
@nexpugnable eve gidince deneyeceğim. sonuçları paylaşırım

@Lisser ilk kodu denerim ama ikinci kod ile şüphelerim var. bazıları bu kodu yazınca bu sefer de oyunda harita değişirken oyun kapanıyormuş. bununla iligli de yazanlar var.

@nexpugnable ssd nin test sonuçlarını paylaştım görselde
Kodu yazıp denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı