HDD kutusu taktıktan sonra mavi ekran geldi. Önceden böyle bir şey yoktu, daha doğrusu Dark marka HDD kutusu taktım ve bir işlem yapınca kitleniyordu ama bu kutu sanırım dandik o yüzden hata verdi gidip geldi. İlk daha sonra mavi ekran verdi. Furmak vs testi yaptım sorun yok gibi. Olay görüntüleyicide Karnel Power yazıyor ama HDD kutusunun driver vs olmuş olabilir mi?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Sorun büyük ihtimalle USB kaynaklı olmuş. Taşınabilir diskini USB ile bağladınız ve mavi ekran aldınız değil mi? Şimdi USB sürücüsünü güncellemeye gerek var mı diye düşünüyorum, tekrar USB kaynaklı mavi ekran alırsanız güncel sürücüsü varsa güncelleyelim.
Sorun büyük ihtimalle USB kaynaklı olmuş. Taşınabilir diskini USB ile bağladınız ve mavi ekran aldınız değil mi? Şimdi USB sürücüsünü güncellemeye gerek var mı diye düşünüyorum, tekrar USB kaynaklı mavi ekran alırsanız güncel sürücüsü varsa güncelleyelim.
Evet abi taşınabilir HDD kutusu dandik çöpe attım. Eski laptop çıkan hard diski HDD kutusuna koydum iki de bir çıkıp tekrar bağlandı sonra mavi ekran oldu.