R5 5600X sisteme AM5 yükseltme önerisi

Bütçe
20000

cinar_terim09

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: 3060 Ti 8 GB.
RAM: 16 GB. - XPG 8 GB gamminx D30 DDR4 - 2x8GB.
Anakart: B450M-A Pro Max.
SSD: 990 Pro 2TB.
PSU: Everest PSU600a 600W.
Kasa: Rampage Miracle v1.

Yukarıdaki gibi bir sistemim var AM5'e geçmeyi düşünüyorum. İlk etapta zorunlu değişilmesi gerekenleri değiştireceğim. İşlemci, anakart ve RAM için 20.000 TL gibi bir bütçe yeterli midir? Tam bir bilgim yok fiyatlarda. Önerilerinizi bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 5 5600X.
Ekran kartı: 3060 Ti 8 GB.
RAM: 16 GB. - XPG 8 GB gamminx D30 DDR4 - 2x8GB.
Anakart: B450M-A Pro Max.
SSD: 990 Pro 2TB.
PSU: Everest PSU600a 600W.
Kasa: Rampage Miracle v1.

Yukarıdaki gibi bir sistemim var AM5'e geçmeyi düşünüyorum. İlk etapta zorunlu değişilmesi gerekenleri değiştireceğim. İşlemci, anakart ve RAM için 20.000 TL gibi bir bütçe yeterli midir? Tam bir bilgim yok fiyatlarda. Önerilerinizi bekliyorum.

Evet 20000 yeterli olacaktır AM5 gecmek icin. Şu anki kullandıklarınızıda satarsaniz rahatça gecersiniz.

Evet 20000 yeterli olacaktır AM5 gecmek icin. Şu anki kullandıklarınızıda satarsaniz rahatça gecersiniz.
bazıları sistemi komple satıp sıfır sistem al önerisi de yapıyorlar ancak bu birtek bana mı mantıksız geliyor bilmiyorum. Hem bütçe bir anda sistem almaya yetmez hem de ssd ve ekran kartı zaten bir süre daha götürür gibi düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

Bazıları sistemi komple satıp sıfır sistem al önerisi de yapıyorlar ancak bu bir tek bana mı mantıksız geliyor bilmiyorum. Hem bütçe bir anda sistem almaya yetmez hem de SSD ve ekran kartı zaten bir süre daha götürür gibi düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

Evet ekran kartiniz ve SSD'iniz yeterli simdilik. Komple satmayın. Tek tek satar yine toplarsiniz problem olmaz. Ama kesinlikle PSU da degistirin AM5 gecerken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı