Bunun kasama sığabilceğinden emin değilim hocam sizce uyumlu olur mu?
15 Bin TLBütçen ne ekran kartı için.
Ana kart değiştirmeme gerek yok mu sizce yani?Yapmaz.
B450 chipset günümüz için yeterli.
Bunun kasama sığabileceğinden emin değilim hocam sizce uyumlu olur mu?
15 bin TL.
Sığar, sorun olmaz. Kart 19, kasa 20.5 cm.Bunun kasama sığabileceğinden emin değilim hocam sizce uyumlu olur mu?
Fiyat çok uygun şaşırdım. Satma sebebiniz bu işi yapmanız mı?Amacım yönlendirmek değil fakat bütçeniz yoksa yardımcı olabilirim kartın sıkıntısı yoktur sistemimide satıyorum.Satılık: RTX 4060 Ti MSI Ventus 2X 8 GB
Arkadaşlar ben normalde bu işin ticaretini yapıyordum elimde farklı kartlarda var ama 4060 Ti'dan tek bir tane var. O da 4060 Ti MSI Ventus 2X 8 GB OC modeli. Hiçbir sıkıntısı yoktur, coil whine yoktur, normalde Ventus'lar ısınmasıyla bilinir ama elimdeki kart pek ısınmıyor. Cyberpunk, Last of...www.technopat.net
Teşekkürler.Sığar, sorun olmaz. Kart 19, kasa 20.5 cm.
Fiyat çok uygun şaşırdım. Satma sebebiniz bu işi yapmanız mı?
Teşekkürler.
Anladım. Sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı detay alabilmek adına soruyorum.Normalde çok ekran kartı sattım yurt dışı olsun başkasının mining yapıp bana uyguna bıraktığı olsun ama bu kart hiçbir işlem görmedi üstüne İtopya garantili 1 aylık faturasıda var garantisi de alım tarihide var.
Biraz nakit ihtiyacım olduğu için hem kartlarımı hem de kendi sistemimdeki kartı satıyorum.
Teşekkürler ama AMD istemiyorum. Diğerini not aldım.Vatan bilgisayarda ekran kartları sepette indirimli.
MSI RADEON RX 6800 GAMING Z 16G V1 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus ProArt GeForce RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
7800 XT iyi gibi, ki konu sahibi AMD istemiyor.Vatan bilgisayarda ekran kartları sepette indirimli.
MSI RADEON RX 6800 GAMING Z 16G V1 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus ProArt GeForce RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Discord adresiniz varsa ekliyeyim ordan numaramıda iletebilirimAnladım. Sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı detay alabilmek adına soruyorum.