R5 5600X sisteme GTX 960 vs GTX 1650

Bütçe
5000
Eğer oynadığın oyunlarda en yüksek performansı istiyorsan kesenin ağzını açmalısın. 960'ın verdiği bana yeter dersen fazla paraya gerek yok tabi. Bu arada ben de tanıdıktan aldım 1700'e 1050 Ti verdi. Tanıdık olduğundan emin misin onun? :D Facebook, Letgo falan bak derim. Elbet denk gelir.
Konya imkanlarında kart almak tam bir macera ya, birebir arkadaşım değil tanıdık sadece, sıfır 5000 e sadece 1650 alabiliyorum sanırım
İstanbul Ankara da çok 2. el kart var ama sorun yaşamaktan korkuyorum.

Nasıl çok yakın yav FPS değerleri? Bal gibi de fark var. Ancak ikisi de ederinde değil. Geçici olarak alıyorsan ve 960 performansı işini görecekse al. Gerçi o paraya 1050 Ti da alınır.
Fiyatı 2 katı farkediyor. Performansı ikiye katlıyor mu bir bak bakalım. Yanlış yönlendirme yapmayalım. Elbet fark var ama öyle aman aman bir fark yok. Farkı görmek için 10 bin TL üstüne çıkması lazım.

İkinci elde 5000'e daha iyisi bulunur garantili olarak. Konya da küçük yer değil. Arayan bulur bence. Veya güvenli satış seçenekleri de var artık. Sen bilirsin, hayırlı olsun şimdiden. :D
Uzun sürendir bakıyorum ama 5000 altına kart bulmak çölde su aramak gibi, 10k+ olunca seçenek çoğalıyor tabii ki.
Not: Konya küçük yer 😁

Değil. Çıkalı 2 yıl oluyor. Bu yıl 3'üne girecek. Sen 3 yaşındaki bir çocuğa yeni doğmuş çocuk mu diyorsun?
Rtx 2060 da Gtx 1650'den de önce çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, Rtx 2060'a da güncel değil diyebilir miyiz şimdi hocam :) Karta nvidea hala destek veriyor driver çıkartıyorsa kart günceldir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı