Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 İyi günler. Bugün Hackintosh kurmak istiyorum bilgisayarıma. Sistemim: Ryzen 5 5600X 4650 MHz 1.3v all Core OC. Corsair dominator 4x8 3600 MHz CL14 1.4v OC. MSI Aero ITX GT 1030. Corsair RM850X. Samsung 970 EVO 256 GB. Samsung 860 EVO 256 GB. Gigabyte Aorus waterforce X360. MSI MEG X570 ace. En yüksek hangi macOS sürümü kurulur? Birisi bana kurabilmem için yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler. Not: Yanına yakın zamanda birkaç Linux sürümü kurabilmem gerekiyor.
İyi günler. Bugün Hackintosh kurmak istiyorum bilgisayarıma. Sistemim: Ryzen 5 5600X 4650 MHz 1.3v all Core OC. Corsair dominator 4x8 3600 MHz CL14 1.4v OC. MSI Aero ITX GT 1030. Corsair RM850X. Samsung 970 EVO 256 GB. Samsung 860 EVO 256 GB. Gigabyte Aorus waterforce X360. MSI MEG X570 ace. En yüksek hangi macOS sürümü kurulur? Birisi bana kurabilmem için yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler. Not: Yanına yakın zamanda birkaç Linux sürümü kurabilmem gerekiyor.
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #61 tristessehivernale dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... İmajı seçtirmiyor. İmaj bu değil mi? Artı 0 Eksi
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Ocak 2022 #62 Seçim ekranında tüm dosyaları göster tarzı bir seçenek olacak sağ altta, onu seç. Artı 0 Eksi
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #63 tristessehivernale dedi: Seçim ekranında tüm dosyaları göster tarzı bir seçenek olacak sağ altta, onu seç. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor: Write seçeneğini seçmiştim. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Seçim ekranında tüm dosyaları göster tarzı bir seçenek olacak sağ altta, onu seç. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor: Write seçeneğini seçmiştim.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Ocak 2022 #64 Yönetici olarak çalıştır. Artı 0 Eksi
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 8 Ocak 2022 #65 USB salt okunur ise yönetici olarak CMD'ye bu kodlar girilip yapılabilir. Kod:Panoya kopyala cmd diskpart lis dis sel dis (usb olan disk nosu) attributes disk clear readonly exit Artı 0 Eksi
USB salt okunur ise yönetici olarak CMD'ye bu kodlar girilip yapılabilir. Kod:Panoya kopyala cmd diskpart lis dis sel dis (usb olan disk nosu) attributes disk clear readonly exit
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #66 Archley dedi: USB salt okunur ise yönetici olarak CMD'ye bu kodlar girilip yapılabilir. Kod:Panoya kopyala cmd diskpart lis dis sel dis (usb olan disk nosu) attributes disk clear readonly exit Genişletmek için tıkla... "USB olan disk nosu" neyi kastettin? tristessehivernale dedi: Yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı aldım. Artı 0 Eksi
Archley dedi: USB salt okunur ise yönetici olarak CMD'ye bu kodlar girilip yapılabilir. Kod:Panoya kopyala cmd diskpart lis dis sel dis (usb olan disk nosu) attributes disk clear readonly exit Genişletmek için tıkla... "USB olan disk nosu" neyi kastettin? tristessehivernale dedi: Yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı aldım.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Ocak 2022 #67 Hamza Ensar Sağlam dedi: "USB olan disk nosu" neyi kastettin? Genişletmek için tıkla... Numarası demek istemiş. Belleğini tek bir hale getirip öyle test et. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: "USB olan disk nosu" neyi kastettin? Genişletmek için tıkla... Numarası demek istemiş. Belleğini tek bir hale getirip öyle test et.
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #68 tristessehivernale dedi: Numarası demek istemiş. Belleğini tek bir hale getirip öyle test et. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açık konuşabilir misin? Anlayamadım da. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Numarası demek istemiş. Belleğini tek bir hale getirip öyle test et. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açık konuşabilir misin? Anlayamadım da.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Ocak 2022 #69 Dostum şu an belleğin 2'ye ayrılmış vaziyette. Diskpart ile manuel olarak bir kısmı silmen ve toparladıktan sonra tekrar biçimlendirmen gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dostum şu an belleğin 2'ye ayrılmış vaziyette. Diskpart ile manuel olarak bir kısmı silmen ve toparladıktan sonra tekrar biçimlendirmen gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #70 tristessehivernale dedi: Dostum şu an belleğin 2'ye ayrılmış vaziyette. Diskpart ile manuel olarak bir kısmı silmen ve toparladıktan sonra tekrar biçimlendirmen gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 5 parçaya bölünmüş Yapınca sana dönerim. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Dostum şu an belleğin 2'ye ayrılmış vaziyette. Diskpart ile manuel olarak bir kısmı silmen ve toparladıktan sonra tekrar biçimlendirmen gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 5 parçaya bölünmüş Yapınca sana dönerim.