Hocam anakartı yükseltmek istiyorum da yaşadığım bölgede adam akıllı bilgisayarcı yok ve kendim de değiştirebilir miyim bilmiyorum.5600X'ten geçeceksen 5800x3D ya da 5700x3D'ye geç ama değmez bence. Biraz daha biriktir DDR5 yükseltmesi yaparsın.
Bundan sonra DDR4'e yatırım yapma bence. DDR5 topla zaten RAM+Anakart alcan onlarda sana 8K'ya gelir.Hocam anakartı yükseltmek istiyorum da yaşadığım bölgede adam akıllı bilgisayarcı yok ve kendim de değiştirebilir miyim bilmiyorum.
Sizde haklısınız hocam anakart değişikliği yapacam gibi önerdiğiniz anakart var mı?RAM 1x16 mı?
Bundan sonra DDR4'e yatırım yapma bence.
Ping'den falan mı acaba?2x8 hocam
Pingim stabil,soğutmadan kaynaklıda olabilir termal macunu 2 yıldır değiştirmiyorum ve kasanın soğutması pek iyi değil.Ping'den falan mı acaba?
Tavsiyem:2x8 hocam
Sizde haklısınız hocam anakart değişikliği yapacam gibi önerdiğiniz anakart var mı?
Macun değişip dene yoksa DDR5 geç çünkü DDR4'e bence para harcamaya gerek yok artık.Pingim stabil,soğutmadan kaynaklıda olabilir termal macunu 2 yıldır değiştirmiyorum ve kasanın soğutması pek iyi değil.
Macun değişimi fark ettirir mi acaba
İşlemci de veya anakartta sıkıntı yoktur herhalde. Sadece CS'de mi bu sorun var?Çok sağolun hocam macun değişikliğinden sonra da devam ederse anakart ve işlemci değişikliği yaparım gibi yoksa ileride de başıma sıkıntı çıkartır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.