bey10
Centipat
Ryzen 5 5600x var, NZXT Kraken 120 kullanıyorum. Ayarlar ile oynamadığım için yeterli geliyor, fazla masrafa gerek yok.
En uygun fiyatlılardan bir tanesi. Eğer daha iyi bir seçenek bulamazsam galiba bunu alacağım.
Maksimum hangi sıcaklıkları görüyorsunuz eğer test ettiyseniz?Ryzen 5 5600x var, NZXT Kraken 120 kullanıyorum. Ayarlar ile oynamadığım için yeterli geliyor, fazla masrafa gerek yok.
Fiyatı zaten çok cazip diğer 240mm soğutuculara göre. O yüzden tavsiye istiyorum sizlerden. Teşekkür ederim bilgi için.Pek iyi bir model değil hocam ML240L. Fanları belli bir devirden sonra sesli çalışabiliyor ayrıca performansı önerdiğim Freezer 2'ye göre kötü.
M22 vardı o arıza yaptı garantiden Kraken 120 geldi. M22 tam yükte testte 80 dereceyi geçmiyordu, Kraken 120 daha düşük gibi geldi bana. Boşta 50 civarı yükte de dediğim gibi maksimum 80, oyunlarda 65-75 arası muhtemelen.Maksimum hangi sıcaklıkları görüyorsunuz eğer test ettiyseniz?
Değerler sanki bana biraz yüksek gibi geldi. Çünkü benim sistemimde stok fan ile boşta 45 derecelerde çalışıyor. Yük bindiğinde biraz sapıtıyor.M22 vardı o arıza yaptı garantiden Kraken 120 geldi. M22 tam yükte testte 80 dereceyi geçmiyordu, Kraken 120 daha düşük gibi geldi bana. Boşta 50 civarı yükte de dediğim gibi maksimum 80, oyunlarda 65-75 arası muhtemelen.
Bİlemiyorum, beni idare ettiği için fazla kurcalamıyorum. Ama diğer 5600x kullanıcıları nedense benimkinden daha düşük sıcaklık değerleri alıyorlar, stok fanla bunu başarmanız da güzel ben beceremiyorum.Değerler sanki bana biraz yüksek gibi geldi. Çünkü benim sistemimde stok fan ile boşta 45 derecelerde çalışıyor. Yük bindiğinde biraz sapıtıyor.
Kasadan kaynaklı olabilir. Aslında bu şekilde aslında yine idare ediyor beni ama uzun süre kullanımda sıkıntı çıkmaması için düşünüyorum. Yoksa oyunları veya yaptığım işlemleri engelleyen bir durum söz konusu şuan için yok.Bİlemiyorum, beni idare ettiği için fazla kurcalamıyorum. Ama diğer 5600x kullanıcıları nedense benimkinden daha düşük sıcaklık değerleri alıyorlar, stok fanla bunu başarmanız da güzel ben beceremiyorum.
GT301 var. Elimde mevcut 120 olduğu için 240mm'a geçemedim, yoksa benim düşüncem de 240 takmaktı.Kasadan kaynaklı olabilir. Aslında bu şekilde aslında yine idare ediyor beni ama uzun süre kullanımda sıkıntı çıkmaması için düşünüyorum. Yoksa oyunları veya yaptığım işlemleri engelleyen bir durum söz konusu şuan için yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.