R5 5600X sisteme XFX RX 6750 XT takılır mı?

Ekran kartını son sürümde kullanmazsanız herhangi bir sorun oluşmamakta fakat son sürümde büyük driver sıkıntıları var

Ekran kartını son sürümde kullanmazsanız herhangi bir sorun oluşmamakta fakat son sürümde büyük driver sıkıntıları var
Geç cevap verdim kusura bakmayın kullanıcısı olarak önerir misiniz? Birde ilk defa amd ekran kartı kullanacağım sürümden kastınız nedir? Nvidia experience deki gibi güncellemeler mi?

Son sürüm 6700XT kullanıyorum 5600X 1080p hiçbir sorun yok darboğaz vs. 6750XT de de olacağını sanmıyorum uçurum yok aralarında.
Doğrudur, İndirime giriyor ve 6700xt fiyatına geliyor darboğaz yapacağını düşünmüyorum bende sanırım indirime girince alacağım.

Ben de 5600x ve 6700xt kullanıyorum baya memnunum. 6750 ile de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer daha ucuza denk geliyorsa 6700xt de alabilirsiniz.

Ben de 5600x ve 6700xt kullanıyorum baya memnunum. 6750 ile de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Eğer daha ucuza denk geliyorsa 6700xt de alabilirsiniz.
incehesapta 2 gün önce fiyatları sapphire nitro+ 6700xt 10600tl xfx merc 6750 10800 tl idi 200 tl ye değeceğini düşünüyorum yine indirim yakalarsam kaçırmam :)

X olmayan 5600, 6700XT ile nasıl bir performans gösterir peki?

X ile normalinin arasında pek fark yok 1 2 FPS falan X olan Windows üzerinden OC yapılabiliyor ve OC yapılabiliyor artıları bunlar sanırım.

Geç cevap verdim kusura bakmayın kullanıcısı olarak önerir misiniz? Birde ilk defa amd ekran kartı kullanacağım sürümden kastınız nedir? Nvidia experience deki gibi güncellemeler mi?

Doğrudur, İndirime giriyor ve 6700xt fiyatına geliyor darboğaz yapacağını düşünmüyorum bende sanırım indirime girince alacağım.
Evet son driver biraz sıkıntılı bazı oyunlar ve uygulamalar problemler yaratıyor

Anladım, Peki XFX'i önerir misiniz? Ben Merc modelini almayı düşünüyorum.

XFX 3 fanlı modellerin soğutmaları çok iyi.

Aynı sistemi bende düşünüyorum 1080p ile kullanımda sorun yaşarmıyım.
İmzamda bulunan sistemi kullanıyorum. 1080p de 1,5 yıldır herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. 6750 için de bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı